Stars

Pogledaj bicikl princeze Diane kojeg je kraljevska obitelj proglasila sramotnim - prodaje se na aukciji!

  • Ovaj bicikl bio je svakodnevno prijevozno sredstvo princeze Diane prije udaje za princa Charlesa
  • Nakon zaruka za princa uplela se kraljevska obitelj i proglasila ga "sramotnim"
  • Početna cijena na aukciji iznosit će mu devet tisuća funti, što je oko 78.800 kuna

"Sramotni" bicikl koji je vozila princeza Diana prodaje se na aukciji. Prije nego što je postala princeza, tadašnja Diana Spencer kao tinejdžerka uživala je vozeći ovaj bicikl londonskim ulicama. Ostavljala bi ga okovanog za ogradu ispred svog londonskog stana.

Možda vas zanima Jesi li primijetila alarmantne sličnosti između Meghan i princeze Diane u svojim razotkrivajućim intervjuima? Rubrika Stars Stars

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Plavi Raleigh Traveler proglašen je "neprikladnim za princezu". Pripadnici kraljevske obitelji smatrali su neprikladnim da se jedna princeza vozi na takvom biciklu.

Harry i Meghan imenom svoje curice odat će počast Lady Di, ali to neće biti ime Diana

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ubrzo nakon zaruka s princom Charlesom u dobi od 19 godina 1981., bicikl je dospio u novinske naslove kad je Diani naloženo da ga prestane voziti. Nazvan je "biciklom srama" kao poznatim simbolom Dianinog ugnjetavanja od strane kraljevske obitelji. 

Možda vas zanima Kraljevski chef otkrio tajnu o meniju princeze Diane: Jela je obroke kao i drugi, ali s jednom velikom razlikom Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Plavi bicikl Raleigh Traveller krajem ovog mjeseca naći će se na ponudi aukcijske kuće Burstow & Hewett Auctioneers, a početna cijena iznosit će mu devet tisuća funti, što je oko 78.800 kuna.

Photo: shutterstock

Komentari 0