Life&style

Kraj jedne i početak nove ere: Evo gdje ćemo nakon 'Nasljeđa' gledati sve najdraže likove

  • Posljednja epizoda 'Nasljeđa' tek je emitirana, dojmovi se još uvijek nisu slegnuli, a omiljeni nam likovi već pomalo nedostaju
  • Za sve obožavatelje korporativnih spletki i svijeta povlaštenih, tu je izvrsna serija 'Industrija' čija se treća sezona nestrpljivo iščekuje
  • Za sve one kojima je više do samih glumaca nego beskrajnih korporativnih igara, istražili smo što budućnost nosi dobro poznatim likovima koje smo voljeli mrziti

S obzirom na to da su tjedni iščekivanja novih podmetanja unutar najozloglašenije televizijske obitelji iza nas, ostaje pitanje što obožavateljima korporativnih spletki i svijeta povlaštenih sada ostaje za gledati. Možemo u iščekivanju treće sezone 'Industrije' osvježiti, ili po prvi put pogledati prve dvije sezone, a možemo i osluškivati što budućnost nosi dobro poznatim likovima koje smo voljeli mrziti. Od klasičnih kazališnih uloga do horor filmova, evo što je pred njima!

Nicholas Braun

Nekadašnji srcolomac i zvijezda serije 'Gimnazija za heroje' postao je mnogima omiljeni lik u 'Nasljeđu', pomalo smotani, ali na svoj način briljantni rođak Greg. Uskoro ćemo ga gledati u glavnoj ulozi u filmu 'Cat Person' Susanne Fogel, temeljenom na istoimenoj priči iz 'New Yorkera', u kojem glumi uz Emiliju Jones. Filme je premijerno prikazan na Sundanceu u siječnju, a službeni datum izlaska tek treba biti objavljen.

 | Autor: Instagram @succession Instagram @succession Foto: Instagram @succession

Juliana Canfield

Odsutnost ove glumice u finalu se osjetila toliko da je njezina zamjena jednostavno bila poznata kao 'nova Jess'. Canfield je bila silno  zaljubljena u ovu ulogu pa nam je drago čuti da su ona i Zoë Winters koje su glumile Loganovu pomoćnicu koja je postala mnogo više od toga čak razgovarale o spinoff seriji usredotočenoj upravo na Loganove asistentice (i toplo se nadamo da u pitanju nisu tek priče). Nakon što je Juliana diplomirala na Yale School of Drama 2017., fokusirala se na njujoršku kazališnu scenu, a uskoro ćemo je gledati u 'Everlasting Yea!', povijesnoj drami koju je napisala Lynn Nottage i u kojoj će glumiti Ellen Craft, crnkinju koja se probila do slobode u prijeratnoj Americi, a zatim postala svojevrsni celebrity tijekom Abolicionističkog pokreta.

J. Smith-Cameron

Uz to što je glumila Gerri Kellman, J. Smith-Cameron je radila na nizu zanimljivih filmskih i televizijskih projekata tijekom prošle godine, uključujući 'Fleishman Is in Trouble', 'Vengeance' i indie obiteljsku dramu Alexa Hellera 'The Year Between'. K tome su je dopale i sporedna uloga u 'Turtles All the Way Down' te posudba glasa za animiranu komediju 'In the Know', a u intervjuu za Vogue koji je dala nedavno, izrazila je želju za ulogom detektivke koja sastavlje dijelove neke zanimljive zagonetke, poput Jessice Fletcher. 

 | Autor: Instagram @succession Instagram @succession Foto: Instagram @succession

Možda vas zanima Završila je jedna od najpopularnijih serija ikad: Shakespearijansko remek djelo našeg vremena Rubrika Life&style Life&style

Brian Cox

Budući da je na kazališnim daskama i malim ekranima redovito još od kasnih 60-ih, Brianu Coxu nikada nije nedostajalo fascinantnih uloga, a prema IMDB-u, tijekom idućih će godinu dana biti dijelom čak devet nadolazećih projekata, od serije s temom Jamesa Bonda do prequela 'Gospodara prstenova' i misteriozne komedije s Jennifer Coolidge, Dustinom Hoffmanom i Gabrielle Union u glavnim ulogama. Važna uloga je i ona Jamesa Tyronea u prilično zvjezdanoj produkciji na West Endu Eugenea O’Neilla 'Long Day’s Journey into Night', gdje će uz njega glumiti i Patricia Clarkson kao Mary; Alex Lawther kao Edmund te Daryl McCormack kao James Jr.

 | Autor: Instagram @succession Instagram @succession Foto: Instagram @succession

Matthew Macfadyen

Nakon uloge Toma Wambsgansa i njegovih beskrajnih spletki, nekad svima drugi omiljeni g. Darcy dobio je priliku glumiti uz Juliju Garner u 'The Assistant', ulogu u miniseriji 'Quiz' te onu gdje uz svoju suprugu Keeley Hawes glumi u britanskoj seriji 'Stonehouse'. Danas su pred njim uloge u 'Deadpoolu 3' koji će stići iduće godine te u Prime Video trileru 'Holland, Michigan', gdje će glumiti uz  Nicole Kidman i Rachel Sennott.

 | Autor: Instagram @succession Instagram @succession Foto: Instagram @succession

Arian Moayed

Iransko-američkog glumca trenutačno najpoznatijeg kao Stewyja nedavno smo imali prilike gledati i kao spletkaroša Torvalda Helmera u brodvejskoj produkciji 'A Doll’s House' s Jessicom Chastain u glavnoj ulozi, a također ima ulogu u jednom od najočekivanijih ljetnih indie filmova, 'You Hurt My Feelings' Nicole Holofcener. Romantična komedija žanr je u kojemu bismo ga najmanje očekivali, no nešto nam govori da bi ovo mogla biti drugačija romantična komedija od onih koje smo navikli gledati.

Alexander Skarsgård

Naš omiljeni nordijski antijunak nedavno je glumio u, prema riječima Voguea, najporemećenijem horor filmu 2023. Ove jeseni glumit će u 'Leeju' – dugo očekivanom biografskom filmu o novinarki i muzi Mana Rayja, Lee Miller, s Kate Winslet u glavnoj ulozi, a na čemu se radi godinama. Uz to je prošle jeseni objavljeno da će se ponovno udružiti sa svojom kolegicom iz serije 'The Little Drummer Girl', Florence Pugh, u trileru 'The Pack' o skupini neustrašivih znanstvenika koji pokušavaju spasiti vrstu vukova koja je na rubu izumiranja.

 | Autor: Instagram @succession Instagram @succession Foto: Instagram @succession

Stan Kendala Roya iz serije 'Nasljeđe' Možda vas zanima Prodaje se impresivni penthouse Kendalla Roya iz hit serije 'Nasljeđe', zavirili smo u taj njujorški luksuz Rubrika Life&style Life&style

Sarah Snook

Budući da je rodila u tjednima, ako ne i danima prije emitiranja posljednje epizode serije, pred Sarah je jako malo slobodnog vremena. A osim što su pred njom sve one majčinske obveze koje nikada ne prestaju, australsku ćemu glumicu u lipnju gledati u 'Run Rabbit Run', Netflixovom psihološkom trileru o ženi čija kći kanalizira duh davno umrle sestre svoje majke. Uz to ćemo je kasnije tijekom ljeta gledati i u filmu 'The Beanie Bubble' o Beanie Babies ludilu 90-ih s Elizabeth Banks i Zachom Galifianakisom u glavnim ulogama.

Jeremy Strong

Nakon što j godinama igrao sporedne uloge u 'Lincolnu', 'Zero Dark Thirty', 'Dobroj ženi' i 'Doktorima za seks', Jeremy je dobio značajnije uloge u filmovima 'Čikaška sedmorka' iz 2020. i 'Vrijeme Armagedona' iz 2022. Nešto ranije ovog mjeseca najavljeno je da će predvoditi novu ekranizaciju Henrika Ibsena, 'An Enemy of the People', u režiji Sama Golda i adaptaciji njegove supruge, dramaturginje Amy Herzog, a koju ćemo imati prilike gledati u proljeće iduće godine.

 | Autor: Instagram @succession Instagram @succession Foto: Instagram @succession

Harriet Walter

Izvanredna Lady Caroline Collingwood, blagoslovljeno se pojavila u finalu serije, počastivši svoju djecu smrznutim nobijima i upozorivši ih da ne jedu sir njezina muža. Kazališna veteranka trebala bi se pojaviti u ulozi majke Caryja Granta u biografskoj seriji 'Archie', a uz to je možemo gledati i u distopijskoj seriji 'Silo'.

Photo: Instagram @succession

Komentari 0