Life&style

Treća epizoda posljednje sezone sjajne HBO-ove serije 'Nasljeđe' proglašena je najboljom ikad

Serija 'Nasljeđe', koja ispituje mutnu dinamiku moći između okrutnog ostarjelog medijskog mogula i njegove odrasle djece koja pokušavaju nastaviti njegovu ostavštinu, razvio se u jednu od najuspješnijih serija HBO-a od kada se pojavila 2018. godine. 

Glava obitelji Logan Roy upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu, a njegov i život njegovo četvero djece počinje se mijenjati kada se krene povlačiti iz tvrtke. Napetosti u obitelji rastu zbog borbe za prevlast, ne samo između Logana i njegovog najstarijeg i najinteligentnijeg sina Kendalla, nego i ostale mlađe djece, Romana, Siobhan i Connora. Nakon što Kendallu propadne puč na oca i dosadašnji sistem trule obiteljske loze, kreće iscrpljujuća borba za utjecaj, slavu i novac.

 | Autor: HBO HBO

Tvorac serije Jesse Armstrong dobio je za svaku od tri sezone po jednu nagradu Emmy, dok je sama serija osvojila prvu nagradu za najbolju dramsku seriju u posljednje dvije sezone. HBO je izvijestio da je finale treće sezone imalo gledanost od 1,7 milijuna gledatelja u danu, te da je prosječna gledanost epizoda porasla za više od 50% u odnosu na drugu sezonu.

serija Nasljeđe Možda vas zanima Šifre u imenima i 'konzultanti za bogatstvo': 10 stvari o seriji 'Nasljeđe' koje malo tko zna Rubrika Life&style Life&style

O četvrtoj sezoni serije još će se dugo pričati, jer će zasigurno ostati zapisana u televizijskoj povijesti. Pogotovo njezina treća epizoda pod nazivom 'Connor's Wedding', koja je postavila novi rekord na IMDb-u pošto je ocijenjena s čistom desetkom.

Najvišu ocjenu dosad na spomenutoj stranici imala je 14. epizoda pete sezone kultne serije 'Breaking Bad' iz davne 2013. godine.

 | Autor: HBO HBO

Dramatična treća epizoda posljednje sezone promijenila je tijek radnje i šokirala gledatelje, a bavila se vjenčanjem najstarijeg sina Kendalla Roya i putovanjem Logana Roya avionom u Švedsku. Obje se odvijaju na isti dan, te tjeraju obitelj i na komplicirano, emocionalno putovanje...

Gledatelje čeka još sedam uzbudljivih epizoda prije kraja.

Možda vas zanima Hit serija 'Nasljeđe' završit će s nadolazećom 4. sezonom, ali autor za fanove ima jednu dobru vijest Rubrika Life&style Life&style
Photo: HBO

Komentari 0