Life&style

Koji dio Božića najviše voliš - prema astrolozima

To je najljepše doba godine - i to iz mnogo razloga. Otkrivamo tvoju omiljenu stvar kod Božića, prema tvom horoskopskom znaku! I tko zna, možda ćeš se složiti s nama

Neki jednostavno obožavaju božićne blagdane, a neki ih baš i ne vole. Neki u tim blagdanima gledaju tradiciju i vjeru, a neki gozbe i darivanje. Neki idu u crkvu, drugi u klubove. I mogle bismo tako dalje nabrajati barem do Badnjaka… Međutim, svakom horoskopskom znaku jedna se stvar u vezi Božića osobito sviđa – otkrivamo koja…

Ovan: voliš blagdanske svečanosti i svo to šarenilo

Možeš se ili ne moraš boriti protiv toga, ali ne možeš poreći da uživaš u svoj toj blagdanskoj gunguli. Također uživaš u stavljanju božićnih lampica, adventskim sajmovima, kolačićima, iću i piću, a nakon koje čaše kuhanog vina nije ti strano ni zapjevati pokoju božićnu  pjesmu. 

Bik: božićni deserti

Bilo da ih pečeš ili jednostavno testiraš slatkoću, ti živiš za božićne poslastice. S obzirom na tvoj vladajući planet Veneru, također ćete uživati u božićnim te brojnim senzualnim užicima općenito.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Možda vas zanima Što pokloniti za Božić? Evo što kaže horoskop! Rubrika Life&style Life&style

Blizanci: otvaranje poklona na božićno jutro

Znatiželja je ubila blizance. Ako bi mogli pronaći snage da prestaneš njuškati naokolo i pronaći svoje poklone neraspakirane svake godine, onda bi sigurno uživala u božićnom jutro još više. Da, ne. Nema veze.

via GIPHY

Rak: božićni kućni videozapisi

Činjenica je da nema ništa što rakovi vole više od sjećanja s voljenima. U stvari, slušanje božićne glazbe, dok ukrašavaju dom, već je tradicija.

Lav: božićna kupovina za ljude koje volite

Ima puno stvari koje ljudi ne znaju o tebi, a jedna od njih je da se tvoje srce napuni radošću ako izmamiš osmijeh voljene osobe . Ti si također veliko dijete u srcu, pa što više igračka kupuješ, to bolje.

Možda vas zanima Božićne kuglice s bočicom džina: znamo gdje ih kupiti kod nas Rubrika Life&style Life&style

Djevica: miris bora

Osim elegantnih detalja za profinjene blagdane, ne možeš poreći da si zemljani znak, s brojnim zemljanim užicima, poput čarobnog mirisa borova. Zapravo, vjerojatno imaš još i nekoliko mirisnih svijeća.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vaga: nabava originalne ambalaže za poklone 

Ne postoji ništa što voliš više od kupovine papira za omatanje. U stvari, možeš pronaći najluđe i najotkvačenije uzorke svake godine - i na neki način ih savršeno uklopiš ispod jelke. 

Škorpion: pisanje božićnog popisa

Činjenica je da znaš što želiš Dakle, imaš popis stvari koje planiraš tražiti od "Djeda Božićnjaka", tj. partnera, obitelji… 

via GIPHY

Strijelac: voliš snijeg

Voljela bi vidjeti snijeg najmanje jednom godišnje, a putovanje sa svojim najmilijima tijekom praznika je uvijek opcija. Naravno, uključeni su skijanje te ostale snježne radosti. 

Možda vas zanima Jesi li ih poslušala? Ovo su najbolje nove božićne pjesme! Rubrika Life&style Life&style

Jarac: oblačenje u Djeda Božićnjaka

Nisi "svečani" tip; premda svakako volite božićne tradicije, a i tvoji roditelji su to radili za tebe svake godine. Dobro ti stoji božićna odjeća. 

Vodenjak: hladno vrijeme 

Znamo da si zračni znak, ali jesi li znala da je tvoj znak najhladniji među svim zračnim znakovima? Razmisli o šetnji po parku dok je temperatura ispod ništice.  

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Riba: ostavljanje mlijeka i kolačića za Djeda Božićnjaka

Živiš za čaroliju Božića, ribice. Odbijaš vjerovati da Djed Božićnjak i njegovi sobovi ne dolaze više vašoj kući, svake godine na Božić. Kako god, malo mlijeka i kolačića nikada ne šteti.  

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0