Life&style

KitKat s okusom Churrosa novi je slatkiš koji će oduševiti sve ljubitelje ove španjolske delicije

Dobro nam je poznato da KitKat ima hrpu fenomenalnih okusa, pogotovo u Japanu, gdje postoji doslovno pravi kult obožavanja Kit Kat čokoladica. Tamo se može pronaći na stotine različitih okusa i ponekad nam je baš žao što ne možemo i mi u ostalim dijelovima svijeta uživati u takvim poslasticama.

Možda vas zanima Ferrero nam priprema omiljene Mich-Schnitte u sasvim novom izdanju - s okusom breskve Rubrika Life&style Life&style

Zato se posebno razveselimo kad čujemo za neki novi KitKat okus, a najnovija vijest je KitKat s okusom Churrosa. Ljubitelji slatkiša svakako znaju da se radi o slavnoj španjolskoj poslastici, prefinim uštipcima koji su izvana hrskavi, a iznutra mekani. Zato nam je posebno zanimljiv ovo posebno Kit Kat izdanje, obzirom da se radi o prilično neobičnom okusu za vafel čokoladicu. 

 | Autor: Nestlé Nestlé

Fanovi na društvenim mrežama jedva čekaju isprobati novi KitKat okus, a obzirom da se najprije pojavio 'preko bare' u SAD-u, morat ćemo neko vrijeme sačekati na isprobavanje u Hrvatskoj. Oni nestrpljivi će ga vjerojatno naručiti preko raznih internetskih dućana. U svakom slučaju nam ovaj KitKat djeluje kao okus koji se mora isprobati.

Photo: Nestlé
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    moram kupiti