Life&style

Izašao je KitKat Pops s okusom slane karamele, a uskoro ga očekujemo i u našim dućanima

  • Omiljena čokoladica KitKat dolazi poznata je u cijelom svijetu u brojnim oblicima i okusima, a posebno nam se sviđaju male čokoladne loptice 
  • KitKat Pops je već ranije osvojio ljubitelje slatkiša, a najnoviji okus slane karamele nudi još više čarolije
  • Popsice od karamele viđene su na policama njemačkih trgovina, a vjerujemo da uskoro stižu i kod nas

Uvijek smo ljubomorni kada na putovanjima (bilo stvarnima ili onima po Instagram feedu) vidimo proizvod najdražeg nam brenda slastkiša kojeg na našem tržištu (još) nema. Sigurni smo da najveći ljubitelji Nestleove KitKat čokoladice već znaju za njegove KitKat Pops čokoladne loptice (makar ih još uvijek nema kod nas), a sada je na tržište izašao i novi popularni okus slane karamele. 

Možda vas zanima Ferrero je izbacio Kinder Bueno mini čokoladna jaja, jedva ih čekamo probati! Rubrika Life&style Life&style

Radi se o hrskavim kuglicama napravljenim od čokolade i slane karamele koju već osjećamo kako nam se topi u ustima. Slana karamela je u zadnje vrijeme sve popularniji okus u slatkišima, a sada je stigla i u KitKat loptice koje jedva čekamo probati. Inače, kuglice već od ranije dolaze i u drugim okusima poput obične mliječne čokolade, lješnjaka s mrvicama kokosa, kikirikija i drugih. Popsice od karamele viđene su na policama njemačkih trgovina pa se nadamo da uskoro stižu i kod nas!

Obožavamo slatke vijesti iz Ferrera! Izašli su Kinder Kornetti, prefini čokoladni kroasani

Odličan detalj je i praktično zatvaranje na patentni zatvarač kako bi što bolje mogli čuvati POPSice da ne izađu iz vrećice - za sve one koji su im sposobni odoljeti i ne pojesti čitav sadržaj odjednom.

 | Autor: Instagram @globalfoodnews Instagram @globalfoodnews

 

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Njam 😋