Life&style

Twix s okusom slane karamele je nešto što jedva čekamo probati

  • Za sve ljubitelje čokoladice Twix, dobra vijest: postoji i limitirana verzija s okusom slane karamele
  • Ovaj okus još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, a nadamo se kako će se to ubrzo promijeniti
  • Uz čokoladu i keks, ovu prepoznatljivu slasticu čini i karamela koja je ovog puta obogaćena zrncima soli

Htjeli mi to priznati ili ne, uvijek nas razveseli kad vidimo da je neka čokoladica ili drugi slatkiš dobio svoj novi okus. Često je samo riječ o sitnim dodacima koji promijene cijeli, prepoznatljivi okus i daju im novu dimenziju. Nakon što smo nedavno imali prilike probati Kinder Bueno s okusom kokosa, doznali smo da postoji još jedna legendarna čokoladica koja je dobila svoju novu verziju. Riječ je o popularnom Twixu s dodatkom slane karamele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CCC (@crumblecookieclub) on

Možda vas zanima Stigao je Kinder Bueno s okusom kokosa kojeg ćeš obožavati. Isprobali smo ga! Rubrika Life&style Life&style

Napravljen je od kao i klasični Twix, od kombinacije keksa, čokolade i karamela, no ovog puta karameli su dodana zrnca soli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PL 🇵🇱 (@flavortest_pl) on

Ovu, već na sam pogled, zamamnu čokoladicu još uvijek ne možemo pronaći u trgovinama u Hrvatskoj, zasad je samo dostupna u zemljama poput Velike Britanije i Njemačke. Ako imaš prijateljicu ili obitelj u tim zemljama, možda te baš oni iznenade ovom limitiranom verzijom Twixa, dok čekamo da stigne i kod nas. A to će biti, nadamo se, uskoro.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0