Life&style

Ferrero nam priprema omiljene Mich-Schnitte u sasvim novom izdanju - s okusom breskve

Ferrero ove godine očito ima plan i neumorno rade na tome da nam svakih nekoliko dana popravljaju raspoloženje. Svaka vijest iz Ferrera znači neka nova slastica i neki novi divni slatki zalogaj iz jedne od najomiljenijih tvornica na svijetu. 

Ono što su nam sada pripremili obradovat će najviše ljubitelje ohlađenih Kinderovih proizvoda, u ovom slučaju fanove Milch-Schnitta. Ovaj omiljeni slatkiš, tanki sendvič biskviti s ohlađenom mliječnom kremom, uvijek je dobrodošao u našem hladnjaku i, budite sigurni, nikad neće dočekati istek roka trajanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Behne (@behnesarah)

Miclh-Schnnite nam sada stižu s okusom breskve, odnosno u mliječnoj kremi nas u ovom limitiranom izdanju čeka prefini sirup od breskve. Fanovi voćnih osvježavajućih okusa tako će doći na svoje.

Možda vas zanima Ferrero ima novu poslasticu: Neodoljivi Giotto s okusom slavnog nizozemskog vafla s karamelom Rubrika Life&style Life&style

Pošto ovaj slatkiš još nije došao na tržište, a predviđa se da će okupirati hladnjake europskih supermarketa od početka svibnja, ne znamo što nas točno čeka, no za pretpostaviti je da okus sigurno neće razočarati. Pogotovo one kojima su se svidjela voćna izdanja Kinder Pinguia s jagodom ili malinom.

 

Photo: Ferrero/Ilustracija
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bellisima