Life&style

Ferrero ima novu poslasticu: Neodoljivi Giotto s okusom slavnog nizozemskog vafla s karamelom

Volimo baš sve što izađe iz Ferrera. Od Kinder delicija, preko Nutelle do Rafaella i Ferrero Rochera. I Giotta! Naravno, tko ne voli male kuglice punjene kremom i posute lješnjacima, savršen su mali slatki zalogaj. A ljubitelji ovog Ferrerovog slatkiša obradovat će se viješću da je izašao novi okus Giotta. 

 | Autor: Instagram @candyqueen Instagram @candyqueen

Riječ je limitiranom izdanju Giotto momenti, u ovom slučaju s okusom stroopwafela, odnoso slavnog okruglog nizozemskog vafla sa sirupom od karamele. Svi oni koji su probali stroopwafel, zaljubili su se u taj slatki okus sa savršenom kombinacijom sirupa od karamele u sendviču od dva hrskava i presočna nizozemska vafla.

Stoga se veselimo isprobati i novi Giotto momenti, a po svemu sudeći nećemo morati previše čekati. Sretni kupci su ga ulovili u Kauflandu u Njemačkoj, a to znači da bi se uskoro trebao pojaviti i u ovom lancu supermarketa i u Hrvatskoj, a vjerojatno i u ostalima. Jedva čekamo!

Možda vas zanima Ferrero Yogurette: Neodoljivi sladoled od jogurta sa sirupom od jagoda preliven čokoladom Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Ferrero/Ilustracija
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično