Life&style

Kamo za najluđu noć? Ovih 5 tematskih dočeka Nove godine garantiraju ludu zabavu

  • Za sve one koji još nemaju ideju, iskopali smo nekoliko sjajnih opcija za odličan novogodišnji doček
  • Doček u kupaćim kostimima u Termama Sveti Martin i ispraćaj stare godine uz odlične filmske naslove zvuče nam posebno zanimljivo
  • Od cirkusa uz najveće glazbene hitove s ovih prostora iz 80-ih do sjajnih remikseva jednog od najboljih svjetskih DJ-a, svatko će lako odabrati nešto po svom ukusu

Oni koji se dočeku silno raduju, vrlo vjerojatno konkretne planove imaju već tjednima, ako ne i mjesecima, no nekako je ipak najviše nas koji ni svega par dana prije ne znamo što bismo i gdje ispratili staru i dočekali novu godinu. Za sve one koji su kampanjci poput nas i još uvijek nisu ništa isplanirali, iskopali smo nekoliko odličnih ideja. Ovo je 5 najzabavnijih tematskih dočeka među kojima će svatko lako pronaći nešto po svom ukusu.

Peti Kupe pres. New Years Eve w/ The Reflex

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETI KUPE (@peti_kupe)

Sve one koji doček Nove godine ne mogu zamisliti bez cijele noći plesa i šampanjca zasigurno će oduševiti ovogodišnji program Petog Kupea koji dovodi jednog od najboljih svjetskih DJ-a. The Reflex je netko za koga i sam Noel Gallagher kaže da je genije, a mnogi ga zahvaljujući itetkako uspješnom spajanju glazbe Michalea Jacksona, The Clasha, The Doorsa, Dianne Ross i The Beatlesa u neponovljive i jedinstvene remikseve smatraju čarobnjakom pa je odlična zabava uz zarazno dobre plesne ritmove zagarantirana. Uz mješavinu disca, funka, boogie housea i glazbenih rariteta Peti Kupe nudi i finger food koji priprema Lari & Penati, piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć, a uz ulaznice po cijeni od 190 kuna, moguće je kupiti i VIP paket za galeriju po cijeni od 5000 kuna.

Možda vas zanima Dvije novogodišnje proslave zvuče sjajno: U Fužinama sve spremno za tradicionalni Doček u podne Rubrika Life&style Life&style

Doček Nove godine u kupaćim kostimima u Čudesnoj zemlji u Termama Sveti Martin

Zatvoreni bazeni Termi Sveti Martin specijalno samo za novogodišnju noć postaju Čudesna zemlja u kojoj će uživati obitelji s djecom, ali i svi oni koji uporno odbijaju odrasti. Novogodišnji paket uključuje smještaj u hotelu Terme Sveti Martin po cijeni od 1346 kn po osobi, u apartmanu po cijeni od 679 kn po osobi te premium apartmanu po cijeni od 991 kn po osobi, a uz smještaj će se uživati u zdravom i domaćem buffet doručku s neograničenim pićem, buffet večeri s bogatom ponudom tradicionalnih i domaćih specijaliteta, pansionskoj buffet večeri tijekom samog dočeka u restoranu Falat ili Quelle uz bogat i raznovrstan finger food i piće dobrodošlice, brunch na novogodišnje jutro, klizanje, jogu, neograničeno kupanje u kompleksu termomineralnih bazena Temple of Life, neograničeno korištenje hotelskog fitnes centra i fitnes centra u sportskoj dvorani, animacijski program prilagođen svim uzrastima i živu glazbu. 

007 James Bond party u Johannu Francku

Novosadske Frajle već su godinama nezaobilazan dio zagrebačke blagdanske scene, a izuzetak nije ni ova u kojoj su se nakon pune dvije godine restrikcija i mjera događanja napokon vratila na staro normalno. Ispraćaj stare godine u Johann Francku počinje već od 12 sati njihovim koncertom, a nastavlja se tematskim James Bond partyjem u 20 sati za koji organizatori najavljuju da će biti najglamurozniji party u gradu, do zuba naoružan elegantnim odijelima, šeširima, cigarama i večernjim haljinama, kako to jednom 007 partyju i priliči. One koji će posljednje sate ove godine radije provesti na terasi nego u samom klubu, zabavljat će Dino Petrić čiji nastup počinje u 21 sat. Cijena ulaznice za koncert Dine Petrića iznosi 50 kuna po osobi, za Bondovu zabavu potrebno je izdvojiti 150 kuna, odnosno 750 kuna za ulaznicu i Dinner show s večerom osmišljenom od strane Mate Jankovića, dok je za Frajle bilo potrebno izdvojiti 170 kuna. Bilo potrebno, kažemo jer je njihov koncert rasprodan, a svi oni koji nisu uspjeli ugrabiti svoju ulaznicu, još uvijek stignu ugrabiti onu po cijeni od 70 kuna za Reprizu nove godine uz Frajle koja će se u Johann Francku odžati 1.1. s početkom u 19 sati.

Možda vas zanima Ljubav je u zraku! Za ova bi tri horoskopska znaka iduća godina mogla biti sudbonosna Miss7 Horoskop

Cirkus u Metropolisu

Klub Metropolis poznat je po svojim super zabavnim tematskim dočecima, a razočarati, sigurni smo, neće ni ove godine. Za ovogodišnji su doček pripremili zabavni cirkus uz glazbu Azre, Prljavaca, EKV-a, Filma, Valjka, Bajage, Dugmeta i svih onih koji su vladali i još uvijek vladaju glazbenom scenom, a što znači da će u režiji njihovog dočeka najviše uživati svi oni kojima su osamdesete bile uvjerljivo najdraža dekada. Baloni, crveni nosevi, perike i klaunovi dodatno će nas vratiti u neke davne, bezbrižnije dane, a sve okupljene zabavljat će live band Sing Song te DJ Sish. Za sve spomenuto plus piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć i hladni švedski stol potrebno je izdvojiti 120 kuna. 

Filmski doček Nove godine u Kaptol Boutique Cinema & Baru

Za sve one koji se najradije opuštaju, ali i slave uz dobro filmsko štivo, Cinestar je pripremio odlične all inclusive pakete uz koje će se stara godina ispratiti i nova godina dočekati uz gledanje dva filma, bogatu večeru s 5 zvjezdica, neograničene kokice i piće za dvoranu, neograničeno piće u baru, pjenušac u ponoć i glazbeni program. Kina će svoja vrata otvoriti u 19 sati, a birati se može između 6 filmskih poslastica od kojih se uglavnom jedan film gleda prije, a drugi nakon ponoći - blockbustera u 3D formatu 'Avatar: Put vode', hit komedije 'Vjenčanje za umrijeti' s J. LO, horora 'Duhovi prošlosti' i čak tri pretpremijere – akcijske komedije Guya Ritchieja 'Operacija Fortune: prevara stoljeća', autobiografskog filma o životu Stevena Spielberga 'Fabelmanovi' i zanimljive drame  'Kit' s Brendanom Fraserom u glavnoj ulozi. Cijena ulaznice za filmski doček je 595 kuna. 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Sretna nova