Life&style

Kakva prevara! Mnogi su ostali šokirani stanom koji se iznajmljuje za 3450 kuna mjesečno

  • Kada je iznajmljivanje stanova  u pitanju, nebrojeno puta smo se susreli s osebujnim oglasima
  • Ipak, nekako nas uvijek iznova uspiju iznenaditi, a to je ovoga puta pošlo za rukom stanu u Vancouveru
  • Reklamiran kao praktičan studio apartman u stvarnosti je renovirana kupaonica s krevetom i ormarom

Svatko tko je barem u životu pretraživao nekretnine za iznajmljivanje u potrazi za novim životnim prostorom zna kako je lako naići na "osebujne" oglase. Premda ih ni u Hrvatskoj ne nedostaje, ovoga puta neobičan oglas nas je odveo na drugi kraj svijeta, točnije u kanadski grad Vancouver.

 | Autor: Reddit Reddit Ilustrativna fotografija stana u kupaonici

Možda vas zanima Kako da sićušni stan učiniš većim pomoću uradi sam ideja i dekorativnih trikova Rubrika Life&style Life&style

Na stranicama lokalnog oglašivača nekretnina pojavio se oglas u kojem je predstavljen novouređeni studio apartman idealan za jednu osobu. Navedeno je kako se nalazi na sjajnoj lokaciji, a prati ga i prihvatljiva cijena stanarine. Ovaj "jednosobni" stan s kupaonicom prostire se na 15 kvadrata, a navodno pristupačna cijena najma iznos od 680 kanadskih dolara, što je približan iznos od 3450 kuna.

Stan ti je krcat ukrasnim sitnicama? Čestitamo jer minimalizam odlazi, a 'tchotchke' je novi trend

 | Autor: Reddit Reddit Ilustrativna fotografija stana u kupaonici

 | Autor: Reddit Reddit Ilustrativna fotografija stana u kupaonici

Možda bi ovaj oglas i privukao potencijalne najmoprimce, no priložene fotografije su otkrile kako je "stan" zapravo preuređena kupaonica. Krevet je tako smješten tik uz WC školjku, a improvizirani stol uz umivaonik. Oglas je u kratkom roku privukao veliku pažnju, a to je rezultiralo i njegovim uklanjam sa spomenute stranice.

Ovo je navodno najljepši stan koji možeš vidjeti na Instagramu. Sviđa li se tebi?

 | Autor: Reddit Reddit Ilustrativna fotografija stana u kupaonici

Možda vas zanima 6 jednostavnih načina kako učiniti da tvoja kupaonica izgleda skuplje Rubrika Life&style Life&style

Razlog je taj što isti krši kanadski zakon jer ne osigurava osnovne uvjete za život te je njegovo iznajmljivanje ilegalno. Naime, jedan od propisa pripisuje da studio apartmani moraju imati najmanje 23 kvadratna metra kako bi se smatrali ugodnim mjestima za dulji boravak. Također, kupaonica mora biti striktno odijeljena od ostatka prostora i treba imati zasebna vrata kako bi se korisniku omogućila privatnost.

Photo: Reddit

Komentari 0