Life&style 07. siječnja 2022.

Kako uhvatiti dečka u nevjeri pomoću tampona? Ova djevojka se dosjetila

instagram@loissaunders_x. Djevojka je pronašla tampone ispod dečkovog ormara i odlučila provjeriti vara li je
  • Djevojka je podijelila video na TikToku u kojem pokazuje kako je pronašla tampone u stanu od svog dragog te razmjenu e-pošte s proizvođačem Tampaxom 
  • Sjedila je u krilu svog dečka Finna kada je ispod urmara ugledala nepoznatu maskaru i paketić tampona
  • Proizvođač tampona spasio je njihovu vezu...

Djevojka koja je ispod ormara svog dečka pronašla tampon koji nije bio njezin i poslala njegov serijski broj u Tampax kako bi saznala kada je tampon proizveden i tako pokušala dokazati je li ju dragi vara ili ne, podijelila je mišljenja na internetu. Lois Saunders (23) u videu pokazuje kako je pronašla tampon i naknadnu razmjenu e-pošte s njegovim proizvođačem Tampaxom.

Možda vas zanima... Kako je djevojka prije prvog spoja saznala da je tip zapravo oženjen i da joj se lažno predstavio Rubrika Love&Sex Love&Sex

Objasnila je kako je sjedila u krilu svog dečka Finna Dennyja kad se zaigrano zavalila i ugledala maskaru i jarko žuti Tampax tampon koji su se nalazili ispod ormara u njegovoj studentskoj sobi u domu.

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

Smijući se, rekla je da je njezin dečko negirao da je ikad ijednu drugu djevojku doveo u svoju sobi i da sigurno ove stvarčice pripadaju prethodnom stanaru. "Ispod Finnovog ormara su tampon i maskara, a on poriče da je ovdje doveo djevojku", objašnjava ona. "Na njemu nema dovoljno prašine da bi bio star", dodaje dok gura glavu ispod ormara kako bi dohvatila tampon. 

"Imao sam aferu s njenom mamom prije nego što smo mi postali par. I ne smijem priznati..."

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

Dodala je da je tada odlučila uzeti stvari u svoje ruke i proguglala što znači serijski broj na bočnoj strani tampona.  Zatim je Tampaxu poslala e-mail dajući im kod i objašnjavajući kako ga je pronašla kod svog svog dečka pa provodi istragu. Članica Tampax tima za korisničku podršku pod nazivom Grace odgovorila je s objašnjenjem da je proizveden 11. prosinca 2019.

To je bilo prije nego što se Finn uselio, a par je teoretizirao da pripada jednoj od skupine djevojaka koje su tamo živjele prije njega. Video, koji je pregledan gotovo četiri milijuna puta, izazvao je mješovite reakcije, a neki su Lois nazvali "genijalnom" i rekli da bi učinili istu stvar, dok su je drugi označili kao "psiho djevojku".

@loissa4 #tampax ♬ original sound - Lois Sa

Objava je skupila stotine komentara, a jedna je osoba napisala: "Korisnička služba Tampaxa zaslužuje 10/10." Druga se našalila: "Muškarci stvarno ne shvaćaju koliko smo mi pametne." Treći je dodao: "Nisam siguran je li ovo genijalno ili graniči sa ludilom". No neki su rekli da je njezino ponašanje znak za uzbunu jer bi trebala vjerovati svom dečku. "Fine, bježi! Crvena zastava", napisao je jedan korisnik. "Ignoriraj ove komentare curo, ja bih stvarno napravila istu stvar, očito tvom dečku to nije smetalo i nasmijao se zbog toga", zaključila je jedna komentatorica. 

Možda vas zanima... Muškarci s ova 2 kućna ljubimca najvjerojatnije će varati svoju partnericu u vezi, kaže istraživanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

Komentari 0