Love&Sex

Muškarci s ova 2 kućna ljubimca najvjerojatnije će varati svoju partnericu u vezi, kaže istraživanje

  • Iako postoje jasni znakovi koje većina zna prepoznati kada se radi o partnerovoj nevjeri, o ovom čimbeniku možda nikad nisi ni razmišljala
  • Muškarci koji su vlasnici ova 2 kućna ljubimca najvjerojatnije će varati partnerice prema novom istraživanju
  • Istraživanje kaže da nažalost, predanost njihovim krznenim prijateljima ne znači nužno i predanost partnerici

Nevjera može neizbrisivo promijeniti odnos, pretvarajući ono što je nekoć bio sretan par u onaj pun bijesa i ogorčenosti. Iako određene stvari mogu uputiti na partnera koji vara - previše kasnih večeri "u uredu" ili telefon koji čuvaju od pogleda partnerice, da spomenemo samo neke - postoji jedan čimbenik o kojem vjerojatno nisi razmišljala, a koji se povezuje s njihovom vjernošću: njihovi kućni ljubimci.

Karakteristike nevjernih ljudi Možda vas zanima Nećeš vjerovati, ali 6 je karakteristika koje su tipične za nevjerne ljude Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: shutterstock shutterstock Muškarci koji su vlasnici ova dva kućna ljubimca najvjerojatnije će varati

Nedavna anketa otkriva da će muškarci koji drže jednog od dva kućna ljubimca vjerojatnije prevariti. Muškarci sa zečevima najvjerojatnije će varati. Prema studiji od 2991 neoženjenih muškarca koju je provela web stranica za kućne ljubimce Moggy ili Doggy, 64 posto muškaraca koji posjeduju zečeve reklo je da su imali barem jednu ljubavnu aferu.

Međutim, vlasnici kunića također su bili među najvelikodušnijim vlasnicima kućnih ljubimaca, njih 73,4 posto ih je reklo da će oni platiti svoje spojeve, 25,2 posto ih je reklo da će podijeliti račun, a samo 1,4 posto je reklo da očekuje da će njihova partnerica platiti. Također, vlasnici hrčaka skloni su nevjeri. Iako hrčci mogu biti slatki i umiljati, stavovi vlasnika hrčaka o vjernosti mogli bi ti biti nešto manje dražesni. Studija Moggyja ili Doggyja pokazala je da je 53 posto vlasnika hrčaka priznalo da su imali ljubavnuaferu.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Muškarci koji su vlasnici ova dva kućna ljubimca najvjerojatnije će varati

Uz to, vlasnici hrčaka također su dobili visoke ocjene za velikodušnost, a 70,1 posto ih je reklo da obično smatraju da će oni platiti na spojevima, a 67 posto ih je reklo da će donijeti cvijeće na prvom spoju.

Seksali se s dadiljom: Ove slavne osobe uništile su svoj brak brak zbog afera s dadiljama

Vlasnici pasa su najvjerniji

Vlasnici pasa su, pak, najvjerniji partneri. Psi su nedvojbeno odani — a isto se može reći i za njihove vlasnike. Samo 30 posto vlasnika pasa reklo je da su imali aferu. Vlasnici pasa također su bili među velikodušnijim muškarcima; 76,8 posto ih je reklo da obično očekuju da će oni platiti na spoju, a 66 posto ih je reklo da bi donijeli cvijeće prvi put kad izađu s djevojkom.

 | Autor: shutter shutter Vlasnici pasa su najvjerniji, prema istraživanju

Najmanje je vjerojatno da će muškarci bez kućnog ljubimca biti nevjerni. Iako posjedovanje kućnog ljubimca zasigurno znači da se potencijalni partner može posvetiti nekoj vrsti dugoročne veze, to ne znači nužno da je manja vjerojatnost da će prevariti. Zapravo, studija Moggyja ili Doggyja pokazala je da su muškarci bez kućnih ljubimaca imali najmanje afera, a samo 29 posto ih je priznalo da su varali.

Možda vas zanima Kći je ulovila majku u nevjeri, nakon početnog šoka pita se treba li sve priznati ocu? Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!