Love&Sex

Kako je djevojka prije prvog spoja saznala da je tip zapravo oženjen i da joj se lažno predstavio

  • Dynah je upravo krenula na spoj s tipom s kojim se dopisivala kad je otkrila pravu istinu!
  • Dečko s kojim se dopisivala pretvarao se da je netko drugi i tako ju je zainteresirao
  • Instinkt je nije varao, ali on je! Evo kako je otkrila da je zapravo oženjen

Djevojka iz SAD-a je otkrila da je zanimljivu stvar kad je krenula na prvi spoj s dečkom s kojim se dotad dopisivala. Svoju je priču podijelila na TikToku i upozorila sve, a osobito žene, da trebaju vjerovati svojem instinktu. Dynah je tako saznala da se čovjek cijelo vrijeme pretvarao da je netko drugi!

 | Autor: TikTok TikTok

"Žene rade brže nego FBI", napisala je ispod TikTok videa. "Trebate vjerovati svom instinktu. Trebala sam sada ići na spoj, obula sam već i cipele i trebala krenuti u tad sam rekla frajeru da je najbolje da se čujemo telefonom kako bismo dogovorili detalje", rekla je Dynah.

@itsdynah Women work faster than the FBI #fyp #foryou #datinginyour20s #cheater #trustyourgut #caughtcheating #womenalwaysknow ♬ original sound - It’s Dynah

Zvala ga no ispalo je da broj nije točan - javio se netko drugi. Krenula sam googlati i ispalo je da se radi o dvojici muškaraca koji rade zajedno, dvojici kolega. Ovaj koji me pozvao na spoj, pretvarao se da je onaj drugi kako ne bih otkrila da je - oženjen. "Pronašla sam fotke s njegovog vjenčanja. Prilično sam sigurna da ima i dijete", rekla je.

Cijelo se vrijeme pretvarao da je netko drugi, odnosno posudio je identitet svoeg kolega, sve kako njegova žena ne bi saznala što radi. "Rekla sam mu da  ID pozivatelja ne odgovara njegovom imenu i pitala tko je to?' Reakcija je bila: Ha? Ne znam, ne poznajem tu osobu."

Možda vas zanima "Ja sam udana žena koja je isprobala Tinder i uhhh, kakav ludi nered je nastao…" Rubrika Life&style Life&style

"Kad sam ga prozvala, pokušao je okriviti mene da se ponašam kao luđakinja, učiniti da se osjećam loše. A onda sam mu poslala dokaz da radi zajedno s tim muškarcem, da se prestane praviti da ne zna o kome pričam i da je jasno da mi je cijelo vrijeme lagao. Uglavnom, danas ne idem na spoj", dodala je.

 

Video je skupio više od 90 tisuća lajkova i hrpu komentara, a mnogi su tražili da sve kaže njegovoj ženi. Ipak, nije je mogla naći na Internetu. "Reci joj da ne mora prolaziti kroz bol, kao što si i ti prošla", napisali su joj. "Zašto se muškarci i dalje ponašaju kao da nam ne treba samo ime da bismo obavile zadatak", dodala je jedna pratiteljica.

"Uspješno si izbjegla metak", zaključili su drugi. "UVIJEK, UVIJEK, vjeruj svom instinktu. Više puta taj loš osjećaj koji imaš u vezi nekoga sasvim opravdan. Nemoj ga zanemariti", poručili su joj.

Photo: TikTok

Komentari 0