Life&style
Kim Cattrall

Kakav šokantnan preokret, Kim Cattrall ipak se vraća kao Samantha Jones u novoj sezoni 'I tek tako...'

Vrckava, otvorena i slobodoumna Samantha Jones bila je mnogima omiljeni lik u seriji 'Seks i grad'. Stoga ne čudi velika tuga fanova kada su saznali da njezin lik neće biti dio serije 'I tek tako…'. Međutim, došlo je do golemog obrata i to na opće iznenađenje! Kim Cattrall ipak će utjeloviti Samanthu u finalu druge sezone serije 'I tek tako', ali pojavit će se samo u jednoj sceni.

Kako ekskluzivno piše Variety, Cattrall je snimila svoj dijalog 22. ožujka u New Yorku, a da se nije vidjela ili razgovarala sa zvijezdama serije, uključujući Sarah Jessicu Parker, ili s voditeljem serije Michaelom Patrickom Kingom. Poznata kostimografkinja serije 'Seks i grad', Patricia Field, koja nije radila na seriji 'I tek tako…', odjenula je Samanthu za njezinu scenu.

Samantha, koja se u seriji preselila u London, razgovarat će telefonom s Carrie Bradshaw. U prvoj sezoni serije 'I tek tako…' Carrie se čula s otuđenom Samanthom zbog teksta, a u finalu su njih dvije skovale plan da se vide kako bi se pomirile. Čini se kako kratki povratak Samanthe ne znači povratak lika u seriju, ali do treće sezone situacija se još stigne promijeniti. Uostalom, tko bi rekao da će se Kim Cattrall uopće pojaviti u seriji nakon što je nekoliko puta rezolutno odbacila takvu mogućnost...  

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Zasad će povratak Samanthe u bilo kojem obliku zasigurno oduševiti obožavatelje 'Seksa i grada' koji su tražili da barem nakratko vide voljenu publicisticu koja je 'seks' ubacila u revolucionarnu seriju koja se na HBO-u prikazivala šest sezona, od 1998. do 2004. godine, te su snimljena i dva filma.

Možda vas zanima 'Nasljeđe' nam je ušlo u 10 najboljih završetaka serija ikad, a ovo je preostalih devet... Rubrika Life&style Life&style

Cattrall je 2016. godine javno objavila da je završila s ulogom Samanthe jer je smatrala da scenarij za predloženi treći film ne ispunjava sve što treba za njen lik. „Više bih voljela da svi imamo nešto što bi opravdalo treći film“ rekla je Cattrall 2022. godine u jednom intervjuu. „To se nije dogodilo.“

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Njezina odluka da se udalji od Samanthe dovela je do javnog sukoba sa Sarah Jessicom Parker. Kad su King i Parker ponovno pokrenuli 'Seks i grad' kao novu seriju za tadašnji HBO Max 2021. godine, nisu tražili Cattrall da reprizira Samanthu, a nova je serija dodala druge likove (uz mješovite kritike) u životima Carrie, Mirande (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristen Davis) kako bi popunili njezino mjesto.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Prošle godine su i Parker i King rekli novinarima da ne mogu zamisliti scenarij u kojem bi Cattrall ponovno glumila Samanthu. Ali, dok je druga sezona serije 'I tek tako…' bila u tijeku, a prošle zime se snimala u New Yorku, Casey Bloys, predsjednica i izvršna direktorica HBO-a i Max contenta, obratila se Cattrall da ponovno glumi Samanthu, što je dovelo do njezine odluka da pristane.  

Inače, Cattrall trenutačno glumi u filmu 'About My Father' s Robertom De Nirom. Glumila je i vizažisticu u Netflixovoj drami 'Glamorous', koja će biti premijerno prikazana 22. lipnja.

Druga sezona serije 'I tek tako…' premijerno će se prikazati 22. lipnja, ali scena Kim Cattrall u ulozi Samanthe neće se emitirati do kolovoza.

Serija 'The Clearing' Možda vas zanima 'The Clearing': Jeziva istinita priča čini ovu australsku true crime seriju jednom od najšokantnijih Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlična kim