Life&style
Jysk

JYSK ima odličan outlet, pronašli smo 6 super komada namještaja i stvarčica za dom

  • Dodavanje novih stvari u interijer uvijek je uzbudljiv odabir, a posebno kad ih možemo uloviti na sniženju
  • Neke odlične komade za uređenje ima i JYSK, posebno u svojoj outlet ponudi
  • Moderan dizajn i pristupačne cijene spojeni su u lijepom namještaju i ukrasnim detaljima za uređenje iz Jyska

Stiže nam jesen, a s njom i male promjene koje radimo u uređenju našeg doma svake sezone. Detalji i par novih stvari mogu podići prostor u trenu i pretvoriti ga u još ljepše uređenu prostoriju.

Jysk | Autor: Instagram @jyskhr Instagram @jyskhr Jysk

U JYSK outletu pronašli smo odlične artikle koji izlaze iz asortimana te imaju odličnu cijenu, stoga je ovo pravo vrijeme za nabavku.

Lounge stolice, ogledala, tepisi, ukrasni predmeti i police samo su dio raznolike ponude koja se u Jyskovom outletu može pronaći po pristupačnim cijenama. Iako se ne mogu naručiti online, svi proizvodi u nastavku mogu se online rezervirati, a zatim preuzeti u trgovini.

Lounge stolica Gjerlev

Lounge stolica Gjerlev u prirodnoj, neutralnoj boji, uz dodatak par udobnih jastuka bit će savršena za uživanje na otvorenom u jesenskim danima. Elegantna struktura od čelika i petana omogućit će dugotrajno korištenje ove lounge stolice. U JYSK trgovinama može se kupiti po sniženoj cijeni od 450 kuna.

Jysk outet | Autor: Instagram @jyskhr Instagram @jyskhr Jysk lounge stolica Gjerlev

Svjetleća kutija Torleif s 85 slova

Odličan i praktičan ukras za svaku policu koji može biti i sredstvo zabavne komunikacije! Kratke poruke i čestitke zasjat će uz 18 LED slova, od ukupno 85. Svjetleća kutija Torleif dostupna je po cijeni od 40 kuna.

Jysk outlet | Autor: Jysk Jysk Jysk svjetleća kutija Torleif

Možda vas zanima H&M-ova prekrasna kuhinjska kolekcija od drva manga savršeno će se uklopiti u dom Rubrika Life&style Life&style

Lounge stolica Ubberup

Još jedna lounge stolica na našem popisu, s već prepoznatljivim šarmantnim dizajnom, u JYSK outletu dostupna je u crnoj boji, po cijeni od 265 kuna. Brojne pozitivne recenzije naglašavaju kako je stolica pogodna i za sve vremenske prilike te vrlo udobna.

Jysk outlet | Autor: Instagram @jysk_deutschland Instagram @jysk_deutschland Jysk lounge stolice Ubberup

Ogledalo Maribo

Stakleno ogledalo veličine 70x90 cm s okvirom od drva eukaliptusa svojim jednostavnim i modernim dizajnom odlično će se uklopiti u svaku kupaonicu, hodnik ili spavaću sobu. U JYSK outletu dostupno je po cijeni od 150 kuna.

Jysk outlet | Autor: Jysk Jysk Jysk ogledalo Maribo

Sanduk Karlby

Ovaj sanduk izrađen od masivnog drva eukaliptusa dolazi u predivnoj smeđoj boji. Uz dodatak jastuka, može se koristiti i kao klupa, dok ispod poklopca ima prostrano spremište za razne predmete te je stoga idealan komad namještaja za vanjski prostor, posebno za primjerice manje balkone. U JYSK outletu dostupan je po cijeni od 1250 kuna.

Jysk outlet | Autor: Jysk Jysk Jysk sanduk Karlby

Tepih Gloriosa

Predivan juteni tepih izrađen je od 100% jute te je pogodan samo za unutrašnji prostor. Dolazi u dvije veličine, 140x200 cm i 160x230 cm pa je tako cijena manjeg u JYSK outletu 300 kuna, a cijena većeg 400 kuna. Zbog svoje neutralne, prirodne boje i materijala, savršeno će se i nenametljivo uklopiti u dnevni boravak ili blagovaonicu.

Jysk outlet | Autor: Jysk Jysk Jysk tepih Gloriosa

Artistic Interior Design Možda vas zanima Uređenje doma: gdje na Internetu kupiti cool umjetnine - koje ne moraju puno koštati Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @jyskhr

Komentari 0