Life&style
Pepco kolekcija za dom

Pepco ima presladak stolić za kavu u art deco stilu, a ostatak kolekcije također nas je oduševio

  • Pristupačne cijene i privlačan dizajn uvijek su dio Pepcovih kolekcija za uređenje doma
  • Sad smo među zanimljivom ponudom pronašli predivne predmete za uređenje doma sa zlatnim detaljima
  • Elegantni i jednostavni, odlično će se uklopiti u svaki interijer!

Svako novo godišnje doba prilika je i za promjenu u životnom prostoru. Dodavanje tek par novih detalja može znantno promijeniti atmosferu prostora, posebno ako su to predivni predmeti poput ovih iz nove kolekcije iz Pepca, koja je inspirirana art deco stilom. Zlatni detalji i elegantne linije svaki će prostor učiniti posebnijim!

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO

Stolić za kavu iz nove Pepco kolekcije za dom, u zlatnoj boji sa zrcalnom plohom na metalnom postolju, zanimljivog je i nenametljivog, no privlačnog dizajna koji će se odlično uklopiti u svako uređenje.

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO Pepco kolekcija za dom - stolić za kavu. Cijena: 220 kn.

Zlatna boja dodatno podiže njegov dizajn, a praktične dimenzije omogućuju smještanje stolića na gotovo bilo koje mjesto u domu.

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO Pepco kolekcija za dom - ukrasne vaze. Cijena: 35 - 50 kn.

Osim naravno šalice kave ili novina, ovakav stolić predivno se može ukrasiti i ukrasnim vazama. Nova Pepco kolekcija donosi elegantne vaze u zlatnoj boji različitih dimenzija i dizajna!

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO Pepco kolekcija za dom - ukrasna vaza. Cijena: 45 kn.

Ukrasni pladanj također može biti zgodan detalj koji se može položiti na stolić za kavu, a osim kao predivan ukras u zlatnoj boji i u obliku lista, ujedno može poslužiti i kao držač za svijeće!

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO Pepco kolekcija za dom - ukrasni pladanj. Cijena: 45 kn.

Možda vas zanima JYSK je izbacio trendovsku liniju malog namještaja i dekoracija, neki komadi nam se jako sviđaju Rubrika Life&style Life&style

Kako zidovi ne bi bili prazni, osim umjetničkih slika i fotografija, uvijek je najlakše dodati i viseće ukrase, koji ujedno mogu biti i izrazito praktični, poput ogledala.

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO Pepco kolekcija za dom - ogledalo. Cijena: 100 kn.

Uz ogledalo dizajnerskog izgleda sa zlatnim rubom, u Pepcovoj ponudi pronašli smo i predivan zlatni ukras za zid ili stol u obliku cvijeta koji će biti decentan i elegantan dodatak svakom prostoru.

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO Pepco kolekcija za dom - ukras za zid ili stol. Cijena: 60 kn.

Stolna svjetiljka također može biti praktičan i sofisticiran detalj kojim se može urediti prostor. Stolna svjetiljka iz Pepca ima kameno postolje sa zanimljivim uzrokom i stakleno sjenilo položenim na elegantnoj zlatnoj šipci.

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO Pepco kolekcija za dom - stolna svjetiljka. Cijena: 100 kn.

Mali tabure u svijetloružičastoj ili tamnozelenoj boji sa zlatnim detaljima pri dnu izrađen je od baršunastog materijala i može biti zanimljiv dodatak u vidu namještaja kojim se može osvježiti prostor dnevnog boravka ili spavaće sobe.

Pepco kolekcija za dom | Autor: PEPCO PEPCO Pepco kolekcija za dom - tabure. Cijena: 180 kn.

Nekoliko prekrasnih detalja s efektnim zlatnim detaljima ili u potpunosti u ovoj raskošnoj boji dodat će životnom prostoru elegantan dojam i privući poglede.

Možda vas zanima U ovoj prekrasnoj kamenoj istarskoj vili s bazenom i jacuzzijem bismo najradije ostali zauvijek Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: PEPCO

Komentari 0