Life&style 22. kolovoza 2022.

JYSK je izbacio trendovsku liniju malog namještaja i dekoracija, neki komadi nam se jako sviđaju

JYSK.
  • JYSK je ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malog i višenamjenskog namještaja i dekoracija
  • "Postajemo hrabriji i usuđujemo se ubaciti nove i nešto veselije tonove u sklopu detalja – a manji namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom" kažu iz JYSK-a
  • Mali i atraktivni stolići i stalci dio su ponude novog asortimana, a modernih su linija i zanimljivih boja

Kada razmišljamo o osvježenju svojih domova na pameti su nam zanimljivi i cjenovno prihvatljivi komadi namještaja, koji trebaju biti toliko maleni i praktični  da ih se lako može smjestiti u većinu domova. Postupak je puno lakši kad se razmišlja unaprijed o stvaranju male, ali značajne promjene u domu koja ne zahtjeva veće radove. Potrebno je napraviti listu i kreneti u nabavku.

JYSK je ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malog i višenamjenskog namještaja i dekoracija koji se uklapa upravo tamo gdje osjećate da nešto nedostaje vašem prostoru.  Predstavljeni komadi su modernih linija te zanimljivih boja, materijala i oblika. 

Možda vas zanima... Ovo je najbolje od hrvatskog namještaja: Savršeni dizajn više ne dolazi samo iz Italije i Skandinavije Rubrika Life&style Life&style

"Vjerujem da raznolik izbor dobiva sve više pažnje u dizajnu interijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se ubaciti nove i nešto veselije tonove u sklopu detalja – a manji namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom. U isto vrijeme, radili smo i kombinacije s neutralnim tonovima kao što su bijela i bež s nekoliko detalja u crnoj kako bismo zadržali smirenu skandinavsku estetiku,” kaže Rikke Høst Moustgaard, koji je voditeljica asortimana u JYSKu.

Zidni ormarić MALLING pokazao se punim pogotkom tako da je od sada dostupan i u novoj zagasito plavoj nijansi koji se može iskoristiti kao jednostavan način za osvježenje kupaonice, kuhinje ili blagovaonice. 

 | Autor: JYSK JYSK

Još jedan novi i trendovski komad namještaja je pomoćni stolić ARCH, koji svojom tamnom, bordo bojom i okruglim oblicima svakako privlači pozornost i lako se kombinira s dekoracijama. 

 | Autor: JYSK JYSK

Efektnu promjenu, ukoliko tražite jednostavniju estetiku, postići ćete sa stolićem HALBY u boji pijeska. Ovaj komad namještaja dodatno je zanimljiv zbog svoje funkcionalnosti obzirom da ga je izuzetno lako premještati iz sobe u sobu. Ovo je savršen komad namještaja za stan, gdje može funkcionirati kao stolić za kavu, kao noćni ormarić ili kao namještaj pogodan za ulaz u stan.

Možda vas zanima... U JYSK je stigla nova kolekcija ''Nordic Mood'' inspirirana ženstvenim detaljima Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: JYSK JYSK

Jedan od načina da pružite novi život onome što već posjedujete je da izložite svoje knjige ili časopise na novoj zidnoj polici. Dobra ideja je zlatni stalak MAGSTRUP.

 | Autor: JYSK JYSK

Objesite ga u dnevnom boravku i popunite magazinima ili u kuhinji s nekoliko svojih omiljenih kuharica a uz njega će se savršeno uklopiti i nova kolica JUKKERUP za začine, biljke ili omiljeno piće.

 | Autor: JYSK JYSK

Komentari 0