Life&style

Jer nam treba topline! Pogledaj ove preslatke termofore s blagdanskim motivima

  • U hladnu jesen i zimu zadnje što želimo je smrzavanje 
  • U toplini doma volimo odmarati u mekim i toplim trenirkama, ali i pidžamama, no ponekad nam one nisu dovoljne
  • To će razumjeti sve zimogrozne osobe, ali zato su tu termofori 

Mnogima od nas je na sam spomen zime već hladno. Nekoliko slojeva odjeće, tople veste, trenirke i pidžame plus deka pomažu nam da se ugrijemo, ali ponekad ni sve to nije dovoljno za nas posebno zimogrozne. I tada posegnemo za termoforom. Silikonska bočica napunjena vrućom vodom koja ima toplu navlaku dođe kao spas, pogotovo ako slatko izgleda. 

Možda vas zanima Ova mekana dekica majica idealna je za uživanje u hladnim danima u udobnosti tvog doma Rubrika Life&style Life&style

Trgovina Cropp predstavila je svoja dva modela, a teško se možemo odlučiti koji je slađi. Jedan je u obliku smeđeg soba s crvenim nosom te rogovima i mašnom u zlatnoj boji, a na poleđini mu je džep za termofor. Drugi nije toliko blagdanski prilagođen, ali je svejedno zanimljiv. Riječ je o ljenjivcu, s kojim se svi tu i tamo možemo poistovjetiti, a i on na poleđini ima džep za silikonski bočicu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
Cropp sob 69,90 kn; Cropp ljenjivac 79,90 kn

Možda vas zanima Genijalno! Osim što griju, ove slatke kućne papuče imaju još jednu fenomenalnu funkciju Rubrika Life&style Life&style

House, koji pripada istoj grupaciji kao i Cropp, također je predstavio dva božićna modela. Ovdje je riječ o klasičnom termoforu s toplom navlakom. Sivi sob s crvenim nosom i zlatnim rogovima već na prvi pogled djeluje veoma mekano, kao i drugi sob u crvenoj navlaci s bijelim pahuljama. Crveni model jako podsjeća na 'ružne' džempere čije vrijeme uskoro kreće.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
House sob 69 kn, House crveni sob 69 kn

Osim za vrijeme hladnog vremena, termofor nas spašava kada nas boli trbuh, ali i onih dana u mjesecu kada je bitno da nam je toplo. Zato dobro prouči ponudu i javi svojim prijateljima da si pronašla što želiš za poklon ovog Božića - mi već jesmo.  

Photo: Miss7/PR

Komentari 0