Life&style

Je li to Jennifer Lopez na Instagramu upravo otkrila, pardon otpjevala, da se razvodi od Bena?

  • Čini se da je Jennifer Lopez, indirektno doduše potvrdila glasine o razvodu nje i Bena Afflecka
  • Posljednja objava na njezinom Instagram profilu je jedna od njezinih staruh pjesama čiji tekst se može protumačiti kao priča o njihovom razilasku. A i tajming je malo sumnjiv. A i nije neka okrugla godišnjica
  • "On ne zaslužuje imati je u naručju", počinju stihovi, a nastavljaju s "Njezin je život bolji bez njega"... Hm
  • Pročitaj također: Kupaći kostim Jennifer Lopez savršen je spoj razigranog i glamuroznog - i vraća 'onaj poseban' oblik dekoltea

Ovisi kako gledamo na stvari: objava JLo na Instagramu može značiti jednostavno proslavu godišnjice izlaska njezine pjesme na španjolskom jeziku 'Cambia El Paso' ili, u slobodnom prijevodu 'Mijenjam put'. Sama po sebi vijest koja sigurno ne bi potresla svjetske medije, ali ako se gleda kroz prizmu sve glasnijih šuškanja da se pjevačica i njezin suprug Ben Affleck razilaze, mogla bi se shvatiti i drukčije. Naravno, u tom su kontekstu svi baš tako protumačili "mijenjanje puta".

Pjevačica je na Instagramu podijelila isječak iz glazbenog spota za pjesmu, u kojem pleše na plaži u bikiniju optočenom kristalima i odrezanim traperica dok pjeva o muškarcu koji ne zaslužuje njezinu ljubav. "On ne zaslužuje imati je u naručju" počinju stihovi pjesme, "Ona to zna, ona to zna". Pa se stvar zahuktava riječima: "Njen život je sada bolji bez njega / Ona zna da je njezini bokovi neće iznevjeriti / Njoj ne treba nitko da bi bila dobro / Ona neće propasti".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ova vrlo plesna pjesma prvi je put objavljena 2021. (pa, i nije joj neka velika godišnjica, još jedan znak da bi mogla značiti nešto drugo), nekoliko mjeseci što je Jennifer prekinula s bejzbol igračem Alexom Rodriguezom. Savjetujući pjevačicu da posluša sebe, jedna je osoba u komentarima napisala: "Ako nešto nije dobro, što god to bilo u životu, samo napravite promjenu, pokrenite se i plešite." Sličan je smisao i drugog komentara: "Promijenite put!!! Samo ustrajte i napravite tu promjenu."

Možda vas zanima Zašto su dadilje JLo redovito davale otkaz, premda im je plaća bila vrhunska? Rubrika Stars Stars

Glasine o razvodu nastavljaju se širiti, a pripomogla im je i činjenica da je par nedavno proveo nekoliko dana razdvojeno, tijekom produženog vikenda (postoji, izgleda, i u Americi!) povodom Dana neovisnosti. Jen je bila u Hamptonsu s prijateljima, dok je Ben ostao u Los Angelesu i proveo vrijeme sa svoje troje djece, 18-godišnjom Violet, 15-godišnjom Fin i 12-godišnjim Samuelom iz braka s Jennifer Garner.

 | Autor: Profimedia Profimedia

"Jen i Ben žive odvojene živote, ali se još nisu službeno rastali", rekao je izvor za Entertainment Tonight o statusu Bennifer veze. "U ovom trenutku samo svatko vodi svoj život. Ušli su u ovu vezu vrlo optimistično, vjerujući da se stvari mogu promijeniti, ali nisu."

 

Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Boli je briga