Stars

Zašto su dadilje JLo redovito davale otkaz, premda im je plaća bila vrhunska?

  • Prije više od deset godina Jennifer Lopez očajnički trebala dadilju kad su njezini blizanci Max i Emme bili mali
  • Potraga nije bila teška, tko ne bi želio da mu poslodavac buje JLo, a plaća u skladu s tim? No dadilje su često napuštale posao zbog očekivanja koje je pjevačica imala
  • Jennifer je tek mnogo godina kasnija shvatila u čemu je griješila - i što su joj djeca zbog toga jako zamjerila
  • Pročitaj više: Evo zašto je Matt Damon prestao razgovarati s Benom Affleckom nakon što je 'u priču' ušla J. Lo

Dakle, neka nagađanja počnu... ono što znamo sigurno, s obzirom na raspored Jennifer Lopez, to je puno lakše reći nego učiniti. Zapravo, ovo je problem za JLo još od njezinih dana s Marcom Anthonyjem, koji je otac njihovih blizanama Maxa i Emme.

 

U nastavku ćemo se osvrnuti na to kako je JLo uspjela uskladiti karijeru s parom blizanaca. Osim toga, otkrit ćemo kako se Lopez brinula o svojim dadiljama i kakve su naknade dobivale. Premda se šuška da su se dadilje obogatile, posao je bio sve samo ne trajan za one koji su ga se odlučili prihvatiti.

 | Autor: jlo Instagram jlo Instagram

Jennifer Lopez i Marc Anthony danas su u prijateljskim odnosima

U braku su bili desetljeće, a Jennifer Lopez i Marc Anthony finalizirali su svoj razlaz 2014. godine. Posljednjih godina Lopez je progovorila o vremenu provedenom s Marcom Anthonyjem. Prema riječima pop ikone, usput se izgubila, a to se pokazalo glavnim razlogom rastave.

„Sjećam se kad sam na početku prolazila kroz terapiju, znate, nekako u svojim kasnim 30-ima i kada se puno pričalo o ljubavi prema sebi i rekla sam si: ‘Volim se'. Ali, očito, radila sam sve te stvari u osobnim vezama koje nisu izgledale kao da volim sebe, ali nisam čak ni razumjela koncept toga. Trebalo je vremena i to je bio proces za mene i putovanje koje još vijek nije gotovo.“

Možda vas zanima Vilu koju su J.Lo i Ben Affleck konačno odabrali za svoj dom teško je opisati riječima, jednostavno čarobno Rubrika Life&style Life&style

JLo je shvatila da je odluka bila ispravna, jer su se ona i Marc Anthony pokazali boljim prijateljima nego supružnicima te su u prijateljskim odnosima od razvoda.

„Marc i ja smo dobro tu gdje smo sada“, rekla je pjevačica. „Postoji razlog zašto nismo zajedno, ali smo veliki prijatelji i zajedno smo roditelji. Čak radimo zajedno na albumu. Upoznali smo se radeći i tu smo doista čarobni, kad smo zajedno na pozornici, i tako neka ostane. To je to“, izjavila je u intervjuu 2017. godine.

Njen brak u to vrijeme nije bio lak, a ni briga o djeci...

Jennifer Lopez bila je spremna dati veliku premiju za dadilje još 2008. godine

Ako je vjerovati glasinama, prije više od deset godina nagađalo se da je Lopez bila spremna potrošiti veliki novac na pomoć oko blizanaca. Šuškalo se da je brojka oko 2250 dolara (oko 16.670 kn) tjedno. Unatoč velikoj plaći, nagađa da je potraga slavne pjevačice i glumice za dadiljom bila poput 'vrata koja se vrte'. Vjeruje se da je JLo davala previše posla dadiljama te da je posao na kraju bio previše zahtjevan za većinu njih.

“Vjerojatno je to bilo više izbjegavanje posla“, rekao je insajder. „Obično ljudi koji zarađuju goleme svote novca i imaju hrpu profesionalnih i društvenih obaveza angažiraju po jednu dadilju za svako dijete, osobito za novorođenčad. Ali, Jennifer je očekivala da jedna dadilja brine o oba blizanca, ali i da radi 16 sati dnevno, sedam dana u tjednu!“

Možda vas zanima Sin J.Lo iz filma 'Dogodilo se na Manhattanu' danas je neprepoznatljiv: Sada je tetovirani roker! Rubrika Life&style Life&style

Priča se da je prva dadilja 'trajala' samo tjedan dana, a premda je druga dadilja bila sjajna, bilo joj je uskoro previše. „Unajmili su drugu dadilju, koja je bila divna s blizancima, ali nije mogla izdržati tako dugo radno vrijeme bez stanke“, rekao je izvor. 
„Nakon što je i ona dala otkaz, par je počeo očajnički tražiti dadilju br. 3.“

JLo se nikada nije pozabavila tim problemom, premda je, istina, i dalje ostala prava radoholičarka. Lopez je priznala da je ovaj faktor ponekad razljutio djecu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer je priznala da su djeca imala problema s njezinim stilom roditeljstva

Zbog pandemije su svi usporili, uključujući i JLo. Odjednom je zajedno s djecom večerala, nešto što je Lopez sama priznala da se nije dogodilo jako dugo.

 | Autor: jlo Instagram jlo Instagram

Lopez je nadalje otkrila da su joj njezina djeca govorila o tome što ne funkcionira u njihovom odnosu, npr. to što je Lopez stalno radila. Pjevačica je priznala da je to promijenilo puno stvari za obitelj. „Trebaju nas na drugačiji način“, nastavila je. „Moramo usporiti i moramo se više povezati. I... ne želim propustiti stvari. I shvatila sam, Bože, to bih propustila da nisam danas ovdje gdje jesam.“

Vrijedna lekcija za Lopez i obitelj.

 

Photo: jlo Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nisu mogle trpjet teror