Moda
Jennifer Lopez

Kupaći kostim Jennifer Lopez savršen je spoj razigranog i glamuroznog - i vraća 'onaj poseban' oblik dekoltea

  • Prvi topliji dani u godini tjeraju nas da provjerimo kakvo je stanje s kupaćim kostimima
  • Ako tražiš inspiraciju za kupovinu, svakako baci oko na ovaj kupaći kostim koji nosi Jennifer Lopez 
  • JLo je pokazala trend model za sve koji ne žele birati između praktičnosti i glamura u ljeto 2024. godine

Premda je vrijeme još uvijek malo nestabilno, prvi dani ljeta su definitivno pred vratima. A s njima i prvi krugovi plivanja u najbližem bazenu ili, za one hrabrije, u moru. Naravno, već sada planiramo svoj izgled za kupanje, a Jennifer Lopez dala nam je fantastičnu inspiraciju baš na vrijeme!

Evo zašto je trendovski kupaći kostim Jennifer Lopez savršen 

Jennifer Lopez otvara sezonu kupanja u kupaćem kostimu koji osvaja nekoliko bodova: prvo, s naramenicama umjesto vezica oko vrata, koje ne samo da su supertrendi, nego nude i dobru potporu većim grudima i pri skokovima s ruba bazena ili u more. 

Drugo, pjevačica se odlučila za model u jednoj od najklasičnijih ljetnih boja ikada: ružičasto koraljna koja izgleda nevjerojatno dobro na apsolutno svakom tonu kože.

Možda vas zanima Povratak iz prošlosti koji nismo očekivali: Najpoželjniji kupaći kostim mogao bi biti tankini! Rubrika Moda Moda

I treće, kupaći kostim impresionira iznenađujuće dubokim izrezom na leđima koji cijelom kupaćem izgledu daje cool vintage siluetu.

Dodaj još nekoliko klasičnih zlatnih dodataka: XXL upečatljive sunčane naočale (model koji nosi JLo je Fendijev) i sasvim si spremna za ljeto! Sada sve što trebamo raditi jest čekati samo još malo toplije vrijeme! 

Možda vas zanima Odvažno i seksepilno: trgovine su preplavili kupaći kostimi u metalik bojama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @jlo

Komentari 0