Life&style

Jelena Perić pohvalila se novim predivnim stanom koji je uredila potpuno sama

  • Jedna od naših najpoznatijih beauty blogerica i influencerica - Jelena Perić, na svojem se Instagramu pohvalila novim domom
  • Stan u koji je sa svojim uskoro 4-godišnjim sinčićem Teom uselila krajem godine, kompletno je osmislila potpuno sama
  • Kako je i sama priznala, bio je to njezin najteži projekt u prošloj godini, a obećala je i da će nas u narednim mjesecima detaljnije upoznati sa stanom budući da još uvijek nije sve gotovo

2023. je bila jedna vrlo čudnovata godina. Iako smo se u njoj napokon i službeno pozdravili s pandemijom, entuzijazam zbog povratka života na postavke koje smo poznavali prije pandemijskih dana i karantena kao da je ušutkalo opraštanje od kune i posljedični rast cijena svega zbog uvođenja eura pa je gotovo svatko s kime smo imali prilike razgovarati, lijepim stvarima unatoč, s olakšanjem ispratio staru i dočekao novu godinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

Teško da itko može reći što nam sve ova godina donosi, no za Jelenu Perić su posljednji dani 2023. označili početak jednog novog i vrlo lijepog poglavlja. Naime, Jelena se na svom Instagramu pohvalila novim domom, stanom u koji je sa svojim uskoro 4-godišnjim sinčićem Teom uselila krajem godine i koji je uredila i osmislila potpuno sama. 

Možda vas zanima Osvježit će naš dom u trenu: 10 stylish komada koje se isplati uloviti na Zara Home sniženju Rubrika Life&style Life&style

Kako je i sama priznala, bio je to njezin najteži projekt u prošloj godini, a kompletno je uređenje od početka radova do useljenja trajalo nešto manje od godine dana. “Nisam tip od emotivnih tekstova, ali ovo je nešto na što sam jako ponosna i napokon sam ostvarila jedan od najvećih ciljeva u životu. Stvoriti svoj dom iz snova, sama. I’m crying happy tears”, podijelila je sa svojim pratiteljima, obećavši da će nas u narednim mjesecima detaljnije upoznati sa stanom budući da još uvijek nije sve gotovo. 

 | Autor: Instagram @j_make_up Instagram @j_make_up Foto: Instagram @j_make_up

Iako nam nekolicina reelsa koje je podijelila daje uvid u svega nekoliko prostorija poput dnevnog boravka i kuhinje te dječje sobe i kupaonice, jasno je vidljivo da je u pitanju moderno uređen prostor prepun prirodnog svjetla u kojem se prilikom uređenja pazilo na svaki detalj. Možda nije sve išlo po planu, kao što priznaje Jelena i kao što je to i inače slučaj s uređenjem interijera, no ako je suditi prema svemu što vidimo, neprospavane noći, živciranje i pokoji uklješten živac itekako su se isplatili.

Možda vas zanima Najveći trendovi u uređenju interijera - koji su tu da ostanu Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

U prostoru prevladavaju svijetle boje - kuhinja je bijela, pločice su bijele i nježno krem boje kao i Smeg kuhinjski aparati, a parket je od svjetlog drveta. Divan kontrast su crni detalji u kuhinji i kupaonici poput sudopera, pećnice, indukcijske ploče, tuša, umivaonika i radijatora koji su u mat crnoj varijanti, baš kao i moderna stropna rasvjeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

Jedan od najljepših detalja je kazeta s električnim kaminom smještena ispod televizora koja doprinosi opuštajućem ugođaju i toplini prostora, a mnoge pohvale Jeleninih pratitelja stigle su i na račun predivne kutne garniture od nježnog krem buklea. Nešto više boje je, očekivano, u dječjoj sobi čije zidove krasi razigrana tapeta s motivima životinja, a jedva čekamo vidjeti i ostale kutke doma na koji je s punim pravom ponosna. Kao što su njezine pratiteljice zaključile, svaka žena može sve sama, a sve što je Jelena u protekloj godini ostvarila najbolja nam je potvrda da nam, kada se nešto dovoljno želi, baš ništa ne stoji na putu! Bravo!

Photo: Instagram @j_make_up
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo