Life&style

Jednostavno i efektno: Sasvim poseban adventski svjećnjak stiže iz keramičkog studija Terra i osvaja na prvi pogled

  • U vaze, svjećnjake i simpatične šalice s duhovitim porukama brenda Terra zaljubili smo se još davnih dana
  • Svaki komad koji Tea Radić izradi pravo je malo umjetničko djelo, a ususret najsvečanijim danima u godini, posebno nam se svidio adventski svjećnjak za četiri svijeće
  • Baš kao i svi drugi komadi ovog brenda, divno će se uklopiti u svaki stil uređenja, prekrasan u svojoj jednostavnosti i savršeno  nesavršen baš takav kakav je

Tea Radić još davnih nas je dana osvojila veoma toplom i organskom estetikom svojih radova. Ova akademska kiparica uglavnom pinch tehnikom stvara neodoljive uporabne predmete od keramike poput etažera za kolače, svjećnjaka, tanjura, vaza te simpatičnih šalica čije je dno nerijetko ukrašeno duhovitim porukama koje svaki gutljaj omiljenog napitka čine još slađim i po kojima je brend Terra i najpoznatiji.

 | Autor: Instagram @terraceramica Instagram @terraceramica

 | Autor: Instagram @terraceramica Instagram @terraceramica

Komadi koje izrađuje nerijetko ostaju u prirodnoj boji gline ili ih boja suptilnim prirodnim nijansama poput plavičastih i zemljanih tonova, ponekad završe i potočkani ili pošpricani pokojom mrljom, a upravo zahvaljujući nenametljivoj estetici divno se uklapaju u svaki stil uređenja, od onih klasičnijih i rustikalnijih do modernijih. 

Možda vas zanima U Zaru Home su počeli stizati prvi božićni komadi. Već imamo favorite! Rubrika Life&style Life&style

Daleko od toga da ne izgledaju šarmantno kada doista i jesu u upotrebi, ovi su komadi toliko prekrasni u svojoj jednostavnosti da poglede privlače i kada ne služe ničemu drugome osim da im se divimo izloženima na policama i stolovima, a ususret najsvečanijim danima u godini, posebno nam se svidio adventski svjećnjak za četiri svijeće. 

 | Autor: Instagram @terraceramica Instagram @terraceramica  | Autor: Instagram @terraceramica Instagram @terraceramica

Jednostavnom krugu s četiri čašice za svijeće ukrašenom tek sitnim crnim točkicama i sjajnom glazurom nisu potrebne ni crvene nijanse, ni zlatni detalji, ni mašne, ni nikakvi drugi ukrasi kakve najčešće povezujemo s adventskim dekoracijama jer je savršeno nesavršen baš takav kakav je. 

 | Autor: Instagram @terraceramica Instagram @terraceramica  | Autor: Instagram @terraceramica Instagram @terraceramica

Ovaj je svjećnjak izmamio mnoge zaljubljene uzdahe još prošle godine kada je prvi put predstavljen i tada ga se ekskluzivno moglo kupiti u dućanu 'Tutu et tata', a ove je godine dostupan i putem Terra Facebook stranice te Instagram profila. Kao što je to i inače slučaj s omiljenim komadima od keramike, dostupan je u ograničenim količinama i izrađuje se po narudžbi, a cijena mu iznosi 58,80 eura. I da, vrijedi imati na umu da je rok isporuke dva tjedna pa i to svakako moramo ukalkulirati ne bismo li bili sigurni da ćemo ga imati u svom domu taman na vrijeme da zapalimo prvu adventsku svijeću!

Možda vas zanima Svi koji su ikad željeli sami izraditi vazu, šalicu za kavu ili divan tanjur, sada imaju priliku. Evo najzabavnijih radionica! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Terra

Komentari 0