Life&style

Jedna od najdražih adresa za svratiti na slatko, svake srijede uvodi cocktail party, evo što nas sve čeka

  • Slastičarnica N'oublie Pâtisserie već nam je dugo jedna od najdražih adresa u gradu, a zahvaljujući jesenskim novitetima upravo nam je uspjela postati još draža
  • Osim cijelog niza prefinih novih slastica kojima su obogatili ponudu, sada su uveli i cocktail party srijedu
  • Prva je već ona sutrašnja, a kako bismo stigli spremni, istražili smo što nas sve od slastica, ali i pića očekuje

Svega pola godine nakon što je otvorila vrata svoje prve slastičarnice u Ulici Brune Bušića 16 u novozagrebačkom Središću, simpatična N'oublie Pâtisserie ekipa ne prestaje nas uveseljavati raznim novitetima. Osim cijelog niza prefinih novih slastica kojima su obogatili ionako bogatu ponudu, sada su uveli i cocktail party srijedu.

 | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie

Ne znamo ima li ova odluka ikakve veze s rezultatima istraživanja koja su otkrila da čak 12% žena upravo srijedu smatra najstresnijim danom u tjednu, dakako, uz redovito najomraženiji ponedjeljak, no znamo da su će nam odsad srijede, s vremena na vrijeme, biti puno draže i da će uz njih obožavani vikend puno prije stići.

 | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie

Možda vas zanima Cacao je riječka slastičarnica u kojoj se može probati prefini sladoled u croissantu, baš kao na Siciiji Rubrika Life&style Life&style

Cocktail party in N’oublie bit će na meniju svake prve srijede u mjesecu, počevši od ove sutrašnje, a značit će uživanje u slasticama i u Hugo, Aperol Spritz, Gin Tonic i Mojito koktelima po 10% nižim cijenama. 

 | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie

Osim onih dobro poznatih slastica koje su osvojile naša srca još davnih dana, stigle su i neke nove kao što je Mela noce iliti savršeni kremasti spoj jabuke i oraha; Basky fig iliti kombinacija baskijskog cheesecakea i smokve; tart od pistacija i mandarine koji je stigao kao i više no dostojna zamjena omiljenom tartu od pistacija i jagoda te kremasta kombinacija maka i naranče pod imenom Poppy orange.

 | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie

Među novitetima su nam se posebno svidjele dvije slastice kojima predviđamo veliku popularnost - Pistacio cheesecake te Tart od borovnice i kupine s hrskavom korom i neodoljivim punjenjem koji je pravo remek-djelo i što se okusa i teksture tiče. No bilo da se odlučili za koji od ovih noviteta ili već proslavljenih klasika, ovdje se ne može pogriješiti!

Možda vas zanima Proof 33: Osim Janjinih krafni, u ovoj street food oazi sada nas čekaju i najukusnije cimet rolice Rubrika Life&style Life&style
Photo: N'oublie patisserie

Komentari 0