Life&style

Jedan preljev za palačinke je postao hit dodatak za McNuggetse, bi li isprobala ovu ludu kombinaciju?

  • Porcija hrskavih pilećih medaljona pravi je comfort food, zar ne?
  • No, prema korisniku TikToka može postati još ukusnija i to zahvaljujući jednom neočekivanom dodatku
  • Preljev koji se popularno koristi uz palačinke ovom je gurmanu poslužio za neobičnu kombinaciju s piletinom koji je podijelila internet

Kako omiljeno jelo učiniti još boljim? Trikove nerijetko dijele korisnici TikToka, a za jednog od njih posebno su zakačili svi ljubitelji zalogaja iz McDonald'sa. Naime, ljubitelji hrskavih kosanih pilećih medaljona iz poznatog lanca brze prehrane sada si mogu udovoljiti još boljim iskustvom uz pomoć jednog dodatka – javorovog sirupa, inače idealnog preljeva za palačinke. 

Možda vas zanima Kakva bizarna kombinacija! McDonald's lansirao burger s mesnim doručkom i Oreo keksima Rubrika Life&style Life&style

Barem tako savjetuje korisnik TikToka pod imenom HoodMeals, inače amaterski kuhar čiji kulinarski naputak možda i neće baš svima dobro leći. Da kombinacija slatkog i slanog u ovom slučaju vrlo dobro funkcionira, pokušao je pokazati u svom videu. 

Paketić pilećih medaljona odnosno Chicken McNuggetsa, korisnik TikToka najprije je dodatno zagrijao u fritezi na vrući zrak. Tko nema ovo kuhinjsko pomagalo, može mu poslužiti i pećnica ili jednostavno može preskočiti ovaj korak.

Možda vas zanima McDonald's ima novu poslasticu! Stigli su sladoledi s okusom maslaca od kikirikija Rubrika Life&style Life&style

Gurman je zatim medaljone vratio u originalno pakiranje, a na poklopac je izlio manju količinu javorovog sirupa u koje je potom umakao pileće medaljone koji su, prema njegovom mišljenju, tako bili još ukusniji. 

@hoodmeals

Tell the WORLD HoodMealS sent you🌎✊🏿😊400k? 😭❤️🤟#fyp#hood#hacks#mcdonalds#trending#food#meals#eating#

♬ original sound - Dominickvire

Video uputa pogledana je više od dva milijuna puta, a komentiralo je preko 5.000 korisnika koji su se ipak podijeli u svojim mišljenjima. 

‘’Ovo je bomba’’, ‘’Upravo sam poslalo sestru u MCDonals’s po Chicken McNuggets’’, ‘’Ovo izgleda odlično’’, neki su od komentara. 

No, nisu svi uvjereni da se radi o uspješnoj kombinaciji. ‘’Izgubio si me na sirupu’’, komentirao je jedan od korisnika. 

Možda vas zanima Žena je pokazala kako je hamburger ostao nepromijenjen nakon 24 godine, McDonalds je objasnio zašto Rubrika Life&style Life&style

Ipak, korištenje slatkih namirnica u kombinaciji s piletinom nije potpuna novost u kulinarstvu. Mnoštvo je recepata koji sugeriraju upotrebu javorovog sirupa ili meda uz dodatak drugih začina za mariniranje pilećih prsa od kojih su i napravljeni McDonald’sovi medaljoni. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Čini se kako je ovaj TikTok korisnik mudro napravio prečac za nešto drugačije jelo od piletine, bi li se usudila probati?

Photo: instagram /@diegogodal

Komentari 0