Life&style

McDonald's ima novu poslasticu! Stigli su sladoledi s okusom maslaca od kikirikija

  • McDonald's je prije nekoliko dana predstavio novi okus dobro poznatih sladoleda
  • Riječ je o okusu maslaca od kikirikija kojeg mnogi obožavaju
  • U ponudi su McFlurry, McSundae Delux i McSundae, a već ih možeš pronaći i po jeftinijim cijenama preko kupona

Stigla je prava jesen i tmurno vrijeme pa smo se svaki dan odlučili oraspoložiti dobrim vijestima, a jedna od njih je svakako dolazak novih okusa sladoleda u McDonald's. U posljednjih nekoliko mjeseci imali smo prilike probati njihove prepoznatljive sladolede s okusom tiramisua, kombinacije torte od sira i jagode te čokoladice Toblerone, a sada su došle verzije s okusom maslaca od kikirikijaPrijašnji okusi su dolazili uz sladoled McFlurry i McSundae, a ovog puta, uz prethodna dva, možeš probati novi okus i u McSundae Deluxe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by McDonald's Hrvatska - Official (@mcdonaldshrvatska) on

Maslac od kikirikija mnogima je poznat iz američkih filmova i serija, a posljednjih je godina sve popularniji i kod nas. Mnogi ga jedu samog, kao dodatak jelima ili ga mažu na kruh kao namaz. Za razliku od Nutelle i sličnih namaza, ovaj preporučuju i svi zaljubljenici u vježbanje pogotovo ako se konzumira umjereno te ako sadrži minimalno 90 posto kikirikija.  

Možda vas zanima Isprobala sam novi Ledo Plazma sladoled s preljevom od karamele, ovo je moj dojam Rubrika Life&style Life&style

Kako je sve više zaljubljenika u njega, McDonald's je napravio odličan potez dodavši ovaj okus u svoju ponudu. Možeš birati između McFlurryja čija je cijena 15 kuna, a koju kunu više morat ćeš izdvojiti za McSundae i McSundae Deluxe, a svi izgledaju jako primamljivo s komadićima kikirikija te preljevom od namaza. Još jedna super činjenica je da novi okus već možeš pronaći i u McDonald's kuponima i to po jeftinijoj cijeni - 12 kuna za McFlurry i 13 kuna za McSundae. Mi jedva čekamo isprobati, a vjerujemo da i ti isto.

Možda vas zanima Okus jeseni! Predstavljen je Baileys s okusom pite od jabuke koji će nas ugrijati u narednim mjesecima Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0