Life&style 30. lipnja 2020.

Trik sa staklenkom maslaca od kikirikija zaludio internet - funkcionira i sa Nutellom i Lino Ladom!

Shutterstock/Instagram.
  • Jako si gladna i želiš na brzinu pojesti neki sendvič?
  • Onda ti je namaz iz staklenke – maslac od kikirikija, Nutella, marmelada i sl. – vjerojatno jedna od prvih opcij
  •  Pogledaj kako s lakoćom izvaditi posljednje ostatke omiljenog namaza iz staklenke

Sve smo to sigurno već doživjele - borimo se grčevito da izbacimo ostatak maslaca od kikirikija ili Nutelle iz staklenke. Naravno da nećemo baciti staklenku ako po rubovima ima još „materijala“. Jedan TikTok video koji se nedavno munjevito proširio po internetu ima savršeno rješenje.

Trik je i više nego jednostavan i spada u kategoriju „zašto se toga nisam prije sjetila?!“ , a uključuje stavljanje staklenke na ravnu površinu i brzo okretanje - tako da se sadržaj izbaci na vrh.

@equivocal_intuition

Don’t ask me where I learned this 🤐 ##foryou ##pbj ##itspeanutbutterjellytime ##whip ##fyp ##butfrtho ##howitworks ##ohshit

♬ 223's (feat. 9lokknine) - YNW Melly

Jedan je korisnik isprobao trik sa maslacem od kikirikija, majonezom i šalšom, i djelovalo je svaki put. Možeš probati i ti, bez obzira na namaz. Okreni staklenku nekoliko puta i promatraj kako se sadržaj uspinje na površinu, omogućujući ti da sakupiš „ostatke“.

Možda vas zanima... Ovaj Nutella cheescake je prefin! Bez pečenja i vrlo jednostavan za pripremu Rubrika Life&style Life&style

Korisnik TikToka pokazao je da trik funkcionira i sa staklenkama koje su gotovo prazne, kao i onima koje su punije. A korisnici su bili oduševljeni. Neki su bili šokirani što bi nekoliko jednostavnih okreta pomoglo da se izbaci svaki zalogaj, dok su se drugi zakleli da će pokušati.

Jedna je osoba komentirala: "Pet je sati ujutro, a na podu vrtim staklenku s maslacem od kikirikija ... btw radi".

@shopsplat

This is so cool ! Watch till the end !

♬ original sound - shopsplat

Drugi je rekao: "Zamisli da tražiš sendvič i tvoj prijatelj počne ovo raditi ... nevjerojatno."

Treći je pitao: "Radi li ovo s Nutellom?" a na nekoliko strana smo uspjeli pročitati da bi trebalo funkcionirati i s Nutellom, ali i s bilo kojim drugim kremastim namazom. Sjajna vijest!

 

Možda vas zanima... 10 trikova za značajnu uštedu na hrani i ostalim potrepštinama za kućanstvo Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0