Life&style

Jednostavno, a slasno! Ovi džepići s Nutellom su preukusni, a nevjerojatno ih je lako napraviti

  • U posljednje vrijeme Tik Tok nam je postao glavni izvor ukusnih i zanimljivih recepata
  • Tako smo pronašli i snimku Nutella džepića koji izgledaju jako privlačno
  • Za njihovu jednostavnu pripremu su ti potrebni samo kruh, Nutella i toster

Platforma Tik Tok zaslužna je za brojne recepte koje smo isprobavali posljednjih mjeseci. Od popularne Dalgona kave pa do sladoleda s maslinovim uljem i soli, ali i kako napraviti McDonald's pitu od jabuke kod kuće. Ovog puta smo naišli na još jedan veoma jednostavan recept od kojeg nam cure sline, a riječ je o Nutella džepićima ili Nutella sendviču. 

@charliebremner6

tiktok made me do it👩🏽‍🦯bit of a fail xx ##nutellapockets ##fyp

♬ Yummy - Justin Bieber
Možda vas zanima Ako ti se svidjela dalgona kava onda će te verzija ovog napitka s Nutellom izuti iz cipela! Rubrika Life&style Life&style

Neće ti biti potrebno ni puno sastojaka već samo običan kruh ili tost kruh, Nutella te toster. Izreži dvije šnite kruha te mu makni koricu i svaki komad po sredini prenamaži Nutellom. Zatim preklopi šnite kruha te rubove pritisni vilicom kao kod pripreme pita. U zagrijani toster stavi kruh te pritisni dok kruh ne dobije lijepu zlatnu boju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F🧿🧿DING PARISIENNE (@fooding_parisienne) on

Osim same Nutelle, na nju možeš staviti i voće kao dodatak. Primjerice banana i jagoda će se savršeno sljubiti te će se u ustima dogoditi rapsodija okusa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simple Living Products (@simplelivingproducts) on

Možda vas zanima Pojavila se Milka krema od lješnjaka, a mnogi misle da može prešišati Nutellu zbog jedne stvari! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    prelijepo izgleda.