Life&style

Pojavila se Milka krema od lješnjaka, a mnogi misle da može prešišati Nutellu zbog jedne stvari!

  • Već na sam spomen noviteta iz Milke rastu nam zazubice 
  • Milka Hasselnusscreme krema je od lješnjaka koja postaje dostojna konkurencija Nutelli
  • Ova slastica pojavila se na njemačkom tržištu,a  mnogi su uvjereni kako bi sasvim mogla preuzeti dominaciju nad Ferrerovim namazom od lješnjaka

Može li nešto više popraviti dan od ukusnog i slatkog namaza od lješnjaka? Vjerojatno su ti odmah na pamet pali neodoljivi zalogaji s Nutellom, ali ovaj mnogima omiljeni namaz dobio je svoju konkurenciju i to jednog od najpopularnijih čokoladnih brendova – Milke.  Malo je reći da obožavamo sve što izađe iz ove tvornice omiljenih nam slatkiša, stoga smo sigurni kako će i krema od lješnjaka Milka Hasselnusscreme pronaći mjesto na našim policama.

Možda vas zanima Za izradu preukusne Milka torte trebaš samo pola sata (P.S. ne peče se!) Rubrika Life&style Life&style

No, još nije vrijeme da pohitamo u red ispred trgovine kako bismo se domogle svog pakiranja. Milkina krema od lješnjaka za sada se pojavila na njemačkom tržištu te je najavljena za austrijsko, a na policama supermarketa zaživjet će u pakiranjima od 350 grama i 600 grama. No u prodaji se može i pronaći na nekim njemačkim web shopovima poput WorldOfSweets.de po cijeni (350 grama) od 2.99 eura (oko 23,00 kune).

Možda vas zanima Danas je Svjetski dan Nutelle, imamo tri ludo dobra recepta uz koje ga možeš proslaviti Rubrika Life&style Life&style

Usporedba s Ferrerovim namazom od lješnjaka je neizbježna, no Milkin proizvod pored okusa i slične cijene, ipak se razlikuje po, za mnoge, jednoj važnoj stvari. Naime umjesto palminog ulja koji se nalazi u Nutelli, Milka uz lješnjake koristi suncokretovo ulje što je joj, prema pisanju stranih medija, daje prednost u uporabi pa čak i šansu da slavnu Nutellu skine s trona. 

Svoje prve primjerke s nestrpljenjem su nabavili već njemački food blogeri specijalizirani za slatkiše i slastice iz dućana, a na svojim Instagram profilima rado su podijelili iskustva s ovim novitetom na čiji spomen već rastu zazubice. 

Ipak, okus Milka Hasselnusscreme možda će najbolje prepoznati Austrijanci, Francuzi ili Britanci koji su do sada imali priliku kušati Patamilku, također kremu od lješnjaka koju je Milka namijenila njihovom tržištu. Iako Milka Hasselnusscreme, ispostavlja se, nije revolucionarni skok, sigurno je novitet koji će nam priuštiti pravi slatki VIP tretman. Zato jedva čekamo kada će pristići i na police naših trgovina. 

Photo: None

Komentari 0