Life&style

Kakva bizarna kombinacija! McDonald's lansirao burger s mesnim doručkom i Oreo keksima

  • Burgeri su već odavno prestali biti samo pljeskavica u pecivu s listom zelene salate i umakom
  • No, neki su u svojim kreacijama otišli predaleko, kako mnogi opisuju novi McDonald'sov produkt
  • Radi se o burgeru s mesnim doručkom i Oreo keksima koji potaknuo svakojake reakcije diljem svijeta

McDonald's je vrlo kreativan kada su u pitanju sastojci njihovih burgera. Zato je i popularan diljem svijeta. Međutim, posljednjom kombinacijom koja je zasad dostupna na kineskom tržištu nisu baš svi zadovoljni. Naprotiv, bizarnim spojem mesnog doručka, Oreo keksa i kremastost umaka mnogi su neugodno iznenađeni. Fotografiju ovog zalogaja za najhrabrije podijelio je na Tweeteru Daniel Ahmad iz Londona.

Možda vas zanima McDonald's ima novu poslasticu! Stigli su sladoledi s okusom maslaca od kikirikija Rubrika Life&style Life&style

''McDonald's u Kini 21. prosinca predstavlja novi Oreo x Spam (mesni doručak) burger. U prodaju će biti pušteno 40.000 proizvoda'', napisao je Daniel na svome profilu.

''Gledajte, ja sam ovo vidio pa morate i vi. Tako to ide'', dodao je.

Daniel je ustvrdio kako i Kinezi nisu previše oduševljeni novom kombinacijom okusa.

''Neki od vas koji pitaju zašto bi ovako nešto Kina napravila zaboravljaju da McDonald's američka tvrtka'', naglasio je.

Pretpostavljaš da se većina komentarima na društvenim mrežama zbunjeno i uglavnom uz negodovanje nadovezala na post.

Možda vas zanima McDonald's je objavio predivnu božićnu reklamu koja nas je natjerala na razmišljanje Rubrika Life&style Life&style

''Ne zvuči mi ni izdaleka ukusno. Da su naveli samo mesni doručak...ok...čudno, ali ok. Ali Oreo keksi u burgeru bilo koje vrste je nešto odvratno'', ''Odvratno, kineski McDonald's i KFC imaju prilično dobre i kreativne burgere, ali ovo je jednostavno čudno'', neki su od komentara.

No, nakon što su proučili najavnu fotografiju neki su zaključili kako u burgeru nužno ne moraju biti Oreo keksi kako, za razliku od mesnog doručka, nije istaknut prepoznatljiv logo keksa.

Spam, konzervirano prerađeno meso svinjetine, 1937. lansirao je Hormel Foods Corporation, a mnogi u komentarima ističu kako ne vjeruju da bi Nabisco koji stoji iza Orea 'želio da je njihov proizvod povezan s tom mješavinom'.

Možda vas zanima Ovo se zove izdanje dostojno blagdana! Oreo najavio kekse s trostrukim odličnim punjenjem Rubrika Life&style Life&style

No, bilo je onih koji bi bez problema zagrizli u neobičan burger. ''Ne zvuči tako loše'', istaknuo je jedan korisnik društvene mreže.

Bi li se ti usudila probati ovu naizgled nespojivu kombinaciju?

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: None

Komentari 0