Life&style

McDonald's je objavio predivnu božićnu reklamu koja nas je natjerala na razmišljanje

  • Božićne reklame gotovo svaki put nam izmame uzdahe, a tako je bilo i s posljednjom koju smo vidjeti
  • Riječ je o animiranoj McDonald's reklami koja pokazuje mamu i sina za vrijeme u vrijeme blagdana
  • Mama se svim silama trudi sina odvojiti od igrica te ga 'natjerati' da dopusti djetetu u sebi da se veseli

Službeni početak blagdanske sezone većina nas povezuje s božićnim reklamama. Iako ih još na malim ekranima nema puno, na YouTube smo već imali prilike pogledati Coca-Colinu reklamu koju iz godinu u godinu iščekujemo. I ovog puta nas je svojom pričom dirnula, no dirnula nas je i božićna reklama lanca restorana brze prehrane McDonald's.  

Možda vas zanima Pripremi maramice! Božićna reklama Coca-Cole je toliko dirljiva da svi moramo pustiti suzu Rubrika Life&style Life&style

Predivna animirana priča prati majku i sina koji vrijeme provodi pred ekranom i uz igrice. Samohrana majka na sve načine pokušava ga odvojiti od igrica jer želi u kuću unijeti božićni duh. Iako se dijete u njemu razveseli svakom prijedlogu, dječak se ipak povlači te odustaje od svake ideje. 

Kada niti jedan prijedlog ne upali, mama i sin odlaze u McDonald's te nakon pojedenog hamburgera u autu, mama grudom pogodi sina te dječak napokon prihvati dijete u sebi te na mamino čuđenje kreće grudanje. 

Povratkom doma, sam dječak predloži da okite jelku te zatim uživaju u zagrljaju na kauču. Mama ostane dirnuta ovom gestom, ali i svi oni koji su pogledali reklamu. Dodatnu emocionalnu ulogu igra i pjesma ''Forever Young'' u interpretaciji izvođačice Becky Hill. U samo nekoliko dana reklamu je pogledalo preko 900 tisuća ljudi, a svojom pričom može pomoći svima da se osvijeste te da bar u ovo doba probude dijete u sebi. 

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0