Life&style

Izgleda da smo ribali sir i jabuke na pogrešan način. U videu pogledaj pravilan - i bezbolniji način

  • Tko ne voli domaću pizzu s puuuno naribanog sira?
  • No, malo tko voli ribati sir, zar ne?
  • Ipak, kad pogledaš ovaj video, možda ti ribanje više ne bude tako odbojno

Tko ne mrzi ribati sir za lazanje, pizzu, tople sendviče ili zapečeni karfiol? No, da bi osjetili tu mirisnu hrskavu koricu zapečenog sira ponekad to moramo obaviti, iako je to dosadan, neugodan posao pri kojem nam često u ribež zapne nokat. Kao i svi drugi, sigurno ribež postavljaš uspravno. Kome bi pao na pamet bilo kako drugačije. No, čini se da griješ kao i sve ostale žene koje poznajemo. Sir je puno lakše ribati kad ribež položiš na stranu. 

Možda vas zanima asdasdds Rubrika Life&style Life&style

Kad je Bea Symons, majstorica tetovaža iz Engleske, stavila na Twitter svoj kratki video o tome kako ona sir riba postavivši ribež na bok, video je zapalio društvene mreže. 

 

Kad je ribež postavljen na stranu, sir po njemu pomičeš horizontalno, a naribani sir pada na drugu stranu ribeža i tu se zadržava pa ćeš ga lako prebaciti u zdjelu u koju želiš. Osim toga, kad ribamo sir na uspravnom ribežu, često nam se događa da zakačimo članke prstiju, a kad ribež držimo položenim, prsti nisu ni blizu oštrom dijelu ribeža. 

Sad ti još samo preostaje pranje ribeža, što ponekad trebaš obaviti s limunom da se uklone sve mrlje. 

Možda vas zanima Genijalan recept: evo kako ćeš spraviti savršeni pečeni krumpir iz pećnice - oduševit ćeš se Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0