Life&style

Isprobali smo nove prefine napitke u Kim's Coffee i garantiramo da će svi ljubitelji slatkog doći na svoje

  • Ponovnim otvaranjem kafića nakon epidemije, brojni lokali su predstavili i novu ponudu
  • Jedan od njih je i zagrebački Kim's Coffee, koji ima čak tri noviteta
  • Riječ je o milkshakeu s okusom slane karamele, ledenoj kavi s cimetom, bijelom čokoladom i homemade sirupom od cimeta te vrućem napitku od đumbira, limuna i meda 

Većina nas je jedva dočekala da se napokon otvore kafići i da u njima popijemo kavu kao što smo to radili do prije nekoliko mjeseci. Već nekoliko tjedana to možemo, a kao svojevrsno vraćanje na staro, neki kafići su uveli novosti u svoju svakodnevnu ponudu. Jedan od njih je i zagrebački Kim's Coffee koji je predstavio čak tri noviteta, a mi smo jedva dočekali da ih probamo.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima Zaboravi na hladnu kavu, svoj napitak u ovoj šalici možeš brzo ugrijati pomoću - aplikacije na mobitelu! Rubrika Life&style Life&style

Prvi u nizu je bio vrući napitak od đumbira, meda, limuna i mente koji je pravo osvježenje čak i za vrijeme vrućina, a odličan je i za imunitet. Ugodnog je i blagog okusa te idealan je ako si odlučila jutro započeti zdravim napitkom. Dodatak đumbira nije prejak pa će se svidjeti i onima kojima ne paše ljutina. Cijena ovog napitka je 18 kuna, a dolazi i u hladnoj verziji. Cijena hladne verzije je jednaka kao i tople, a nalikuje osvježavajućem koktelu. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Milkshake s okusom slane karamele bio je drugi napitak koji smo probale. Na prvu, osim što je jako fotogeničan, izgleda veoma ukusno. Izgleda kao ledena kava koja na vrhu ima šlag preliven ukusnom slanom karamelom. Osvježavajući hladni napitak na prvu djeluje slatko, no vrlo brzo u ustima se osjeti slanoća, ali ne pretjerana. Idealan je za one koji iz bogate ponude ne mogu odlučiti jesu li za slani ili slatki napitak. Cijena mu je 28 kuna, a vjerujemo kako ćeš i ti uživati u ovom zasitnom napitku.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Treća po redu bila je ledena kava s dodatkom cimeta, bijele čokolade te domaćeg sirupa od cimeta. Iako zbog cimeta možda zvuči kao da je više za hladne zimske dane, okus će te iznenaditi. Ova ledena kava s posebnim okusom svidjet će se svim ljubiteljima cimeta, ali i obožavateljima slatkoga. Za ovaj napitak također ćeš morati izdvojiti 28 kuna, no okus te neće razočarati. 

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Nakon što smo probali sva tri noviteta, možemo reći kako će se ovaj kafić naći na listi naših najdražih mjesta tijekom ljeta kad poželimo popiti osvježavajuće ledene kave u ugodnom okruženju. 

Možda vas zanima U Hrvatsku su stigle dvije nove slatke čarolije. Ove Oreo novitete jedva čekamo probati! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0