Life&style

Instagram nas je podsjetio na mjesto gdje su omiljeni slatkiši sniženi i do 80% - jesi li znala za to?

  • Društvene mreže nerijetko nam otkriju itekako dragocjene informacije o tome gdje nešto kupiti povoljnije i time značajno uštedjeti
  • Pravo je otkriće za mnoge bio posljednji reels Andre Anića poznatijeg kao Hey.Andro, a koji je posjetio Krašev diskontni dućan smješten tik do naše najstarije tvornice slatkiša
  • U njemu se, kao i u svim ostalim Kraševim trgovinama, mogu pronaći jumbo pakiranja omiljenih slatkiša i takozvani lom proizvodi koji su jednako ukusni, samo izgledom nisu savršeni, ali su zato samo zbog toga dostupni po nevjerojatno pristupačnim cijenama 

Kako najlakše uštedjeti novac? Ako pitaš Google, reći će ti da automatiziraš štednju odnosno dogovoriš e-kasicu u koju će kapnuti određeni iznos kad god upotrijebiš bankovnu karticu, da se riješiš dugova, rata i minusa kako bi iznos koji bi odlazio na kamate mogao krenuti stavljati na stranu i da se pridržavaš pažljivo izračunatog budžeta predviđenog za razne stavke. Ako pitaš nas, reći ćemo ti samo jedan, ali vrijedan savjet - makni se s interneta, ili barem s društvenih mreža!

 | Autor: Kraš Kraš Foto: Kraš

Da odoljeti viralnim proizvodima i ne istražiti trgovine kojima su tisuće ljudi oduševljene nije nimalo lak zadatak, zna svatko tko i jedno i drugo redovito otkriva upravo na Instagramu i TikToku, a kada nam se servira nešto što uključuje naše omiljene slatkiše, naš je bankovni račun bitku izgubio u startu.

Možda vas zanima Krafna s okusom Mars čokoladice? Nismo očekivali ni u najluđim snovima, ali odmah ćemo probati Rubrika Life&style Life&style

Šalu na stranu, obje društvene mreže nerijetko nam otkriju itekako dragocjene informacije o tome gdje nešto kupiti povoljnije i time značajno uštedjeti, kao što je recimo bio slučaj s reelsom kojeg je podijelio influencer i kreator digitalnog sadržaja Andro Anić, poznatiji kao @hey.andro. U posljednjem koji je objavio posjetio je Krašev diskontni dućan smješten tik do naše najstarije tvornice slatkiša na zagrebačkim Ravnicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andro Anic (@hey.andro)

Spomenuti reels za nas nije bio otkriće, ali je zato bio izvrstan podsjetnik na sva čudesa koja se tamo nude i na to da bismo ga definitivno trebali češće posjećivati. Naime, ovdje se, kao i u svim ostalim Kraševim trgovinama, mogu pronaći takozvani lom proizvodi, ondnosno oni koji nisu prošli test pakiranja i koji su zahvaljujući tome dostupni po značajno nižim cijenama. Da se razumijemo, to znači jedino i isključivo da proizvod ne izgleda reprezentativno kao što bi trebao izgledati, no zato su kvaliteta i sve ostale prepoznatljive karakteristike i dalje prisutne. 

Velika kartonska kutija Bananka tako se može pronaći za svega 3,99 eura, kilogram popularnih keksa čajnog peciva stoji tek 2,69 eura, a isti iznos izdvojit ćemo i za pola kilograma mljevenih Petit Beurre keksa koje je moguće pronaći isključivo u Kraševim dućanima. 

Možda vas zanima Nove Kraševe praline punjene su pelinkovcem i već su u prodaji. Zanimljiva vijest... Rubrika Life&style Life&style

Osim spomenutoga, u Kraševim nas trgovinama čekaju i lom i jumbo pakiranja svih ostalih Kraševih proizvoda poput bombona, slanih štapića, najdražih pralina, čokoladica i keksa, ali i još pokoje slatko iznenađenje s kojim se mnogi nisu imali prilike upoznati. Naši favoriti su, bez imalo dvojbe, praline koje se kupuju u pakiranju od pola kilograma i Bajadera namaz koji se u prodaji nađe tek nekoliko puta godišnje, a kojem cijena iznosi 5,99 eura za 200 grama.

 | Autor: Vedran Tolić Vedran Tolić Foto: Vedran Tolić

Spomenute praline dolaze u srebrnoj foliji, imaju dobro poznati oblik kakav imaju Griotte, Kraš 1911 ili pak posljednji veliki ht - Antique Pelinkovac praline, a napunjene su smjesom koja je svojevrsno iznenađenje, odnosno onom koja je u trenutku proizvodnje bila višak. Za nju definitivno vrijedi ona slavna Forresta Gumpa - “Život je kao bombonijera, nikad ne znaš što ćeš dobiti”, ali jedno je sigurno, okus nas baš nikada neće razočarati. 

Photo: Kraš
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično