Life&style

Nove Kraševe praline punjene su pelinkovcem i već su u prodaji. Zanimljiva vijest...

Naljepša vijest iz omiljene domaće tvornice slatkiša svakako su nove praline punjene ni manje ni više nego gorkastim biljnim likerom, popularnim pelinkovcem. I ne, to nije još jedna neslana šala u vidu svih onih na prvi april, već u njima možemo uživati sad i odmah. Naime, Kraševi i Badelovi majstori koji njeguju tradiciju dulju od čitavog stoljeća udružili su svoje znanje i izvrsnost te stvorili novu pralinu.

Možda vas zanima Svi koji vole bijelu čokoladu pozor: Ovo je možda najbolji adventski kalendar koji ćete pronaći ove godine Rubrika Life&style Life&style

Nakon raznih koktela i miješanjem uz limun, sada omiljeno piće mnogih zabava možemo isprobati i u desertnoj varijanti. Kako stoji na službenim stranicama Kraša, s gotovo 50 posto kakao dijelova, nježna je 'čahura' ove praline izlivena iz fine tamne čokolade prepoznatljive Kraševe kvalitete. Stvoren za istinske ljubitelje zavodljivih okusa, ovaj će čokoladni užitak upotpuniti svaki trenutak darivanja i vlastiti trenutak uživanja u jedinstvenoj harmoniji okusa Kraš Selection Antique Pelinkovac praline.

Kraš Selection Antique Pelinkovac praline možeš ekskluzivno pronaći na svim Kraševim prodajnim mjestima te u Badelovom shopu, a od 1. studenog već sada vjerujemo omiljena bombonijera mnogih, bit će i na policama drugih trgovina. 

 

Photo: Instagram @krashrvatska
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mmmm