Life&style

Krafna s okusom Mars čokoladice? Nismo očekivali ni u najluđim snovima, ali odmah ćemo probati

  • Raznorazne osebujne gurmanske kreacije krafni kao jedne od omiljenih pokladnih slastica već odavno nisu nikakva novost, no zato to je krafna inspirirana jednom od omiljenih čokoladica
  • Mars krafna bila je najavljivana već neko vrijeme, a sada je napokon stigla na police prvih trgovina
  • Obogaćena je s 14% sastojaka originalne čokoladice, premaz je od Mars čokolade, a kako bi okusom bila što bliža obožavanom slatkišu, ukrašena je malim čokoladnim kapljicama te je prošarana prugama s okusom karamele

Sezona poklada redovito nas, iz godine u godinu, poput najsrdačnijeg domaćina, dočeka širom raširenih ruku i trpeze prepune najfinijih slastica koje opojnim mirisima i još opojnijim okusima ozare sivu zimsku svakodnevicu. U južni(ji)m se krajevima peku kroštule i fritule, dok su u onim sjevernijima krafne glavne zvijezde, a posljednjih godina pogotovo, doista nema kakvih nema.

 | Autor: Instagram @globalfoodnews Instagram @globalfoodnews Foto: Instagram @globalfoodnews

Uz klasična punjenja poput marmelade od marelice i čokolade, tu su i sve one nešto osebujnije gurmanske kreacije ponudom kojih nas mame brojne slastičarnice i pekarnice tjerajući nas da, barem na koji tjedan, novogodišnje odluke na izdisaju i ozbiljnije pripreme za ljeto bez parea ostavimo po strani. Jer će prilika za utegnuti se i skinuti pokoji nakupljeni kilogram viška uvijek biti, dok u tim  božanstvenim krafnastim kombinacijama imamo prilike uživati svega nekoliko tjedana u godini. 

Možda vas zanima Volimo krafne, a volimo i kroasane? Onda treba isprobati 'doissante'! Evo gdje jesti ove "križance" Rubrika Life&style Life&style

One sada već proslavljene kreacije za koje se svake godine stoji u redu, kreiraju posebne liste narudžbi i nestrpljivo čeka danima i tjednima, ove su godine dobile konkurenciju u vidu krafne koju nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima, ali nas je silno razveselila vijest o njezinom lansiranju - Mars krafne.

Istina, postoje slastičarnice koje nude svoje interpretacije krafni inspiriranih omiljenim nam čokoladicama poput Kinder Buena, Ferrero Rochera, Raffaella ili Bountyja, no kada stigne kreacija koju potpisuju oni koji su te iste čokoladice i stvorili, onda je to jedna potpuno druga priča. 

Možda vas zanima Najfinije krafne u gradu ponovno su u prodaji, a da bismo ih kupili potrebna je rezervacija! Znamo detalje Rubrika Life&style Life&style

Iako je ova krafna od strane Vandermoortelea najavljivana već neko vrijeme, kako prenosi Global Food News, očito je trebalo neko vrijeme da se uistinu i dogodi, no sada je napokon osvanula na policama prvih trgovina, ili bolje rečeno u njihovim hladnjacima, i to onima njemačkih Lidla. 

 | Autor: Instagram @globalfoodnews Instagram @globalfoodnews Foto: Instagram @globalfoodnews

Mars krafna obogaćena je s 14% sastojaka originalne čokoladice, premaz je, očekivano, također napravljen od Mars čokolade, a kako bi okusom bila što bliža obožavanom slatkišu, ukrašena je malim čokoladnim kapljicama te je prošarana prugama s okusom karamele. Dolazi u pakiranju od dva komada, a iako službene Vandermoorteleove stranice navode da je, za početak, dostupna u Italiji, Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, iskreno se nadamo da će, s obzirom na blizinu svih spomenutih zemalja, svoj put pronaći i do naših krajeva. Jer našoj sreći definitivno ne bi bilo kraja! 

Photo: Vandemoortele
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    njam