Life&style

Krevet koji hladi, to nam treba ovih dana, točnije noći. IKEA 'ledenu' posteljinu otkrio nam je tiktoker Andro

  • Dnevne temperature su postale prave ljetne što znači samo jedno - ni noći više nisu ugodne za spavanje
  • U jako toplim noćima ni otkrivanje ni razodijevanje ne pomažu, a znojenje i nesanica prava su noćna mora
  • Tom je problemu doskočila IKEA koja u svojoj ponudi ima zaštitu za madrac koja regulira temperaturu i rashlađuje nas, a isprobao ju je i poznati tiktoker Andro Anić 
  • Pročitaj također: Što se u IKEA trgovini isplati kupiti, a što ne? Evo što savjetuje dizajnerica interijera

Iako ljete temperature volimo jer se možemo kupati u moru i rijekama, nositi kratku i laganu odjeću te hodati bosi, nije nam baš drago kad probdijemo cijelu noć zbog nesnosnih vrućina koje uzrokuju znojenje i nelagodu. No, i takve si noći možemo barem malo olakšati, a jedno od rješenja je i korištenje posebne posteljine. 

Naime, na profilu tiktokera Andre Anića, poznatijeg kao @hey_andro, vidjeli smo navlaku za madrac koja regulira temperaturu i idealna je za ljeto, a koju je kupio u IKEA-i. 

@hey_andro Otkriće godine 😁🤝🏻❄️ Više nema kuhanja u krevetu pod pokrivačem 🔥🥵 Prije par tjedana sam pomagao prijateljima s renovacijom i prisjetio se da uskoro kreću sparine. Bili smo na svim mogućim mjestima i napokon došlo do odjela za spavanje, upitao sam se postoji li nešto za hlađenje kreveta, a oni su odgovorili: “To sigurno ima”. Odmah sam se vratio na odjel s pokrivačima i stvarno - postoji! 😂☝🏻 Osim navlaka, postoje popluni pa čak i JASTUCI s hladnom ovojnicom. Ne znam koja je ovo tehnologija, ali meni radi. Osim toga, može se oprati u perilici rublja. Recenzije su dale ocjenu preko 4.5 zvjezdica, baš me zanima jeste već isprobali! Javite dojmove! Ja ću ove godine probati bez klime! 😊👌🏻 #fyp #foryou #heyandro #hrvatska #srbija #ikea #spavanje #vrucine #ljeto #spavanje #krevet ♬ original sound - hey_andro

Riječ je o navlaci za madrac Rosenvial koja hladi na dodir i ne upija toplinu, a Andro je u svom videu, nakon prospavane noći na ovoj navlaci, rekao kako ju smatra genijalnom jer zaista hladi i da je cijelu noć prespavao mirno i bez prevrtanja. Na službenoj IKEA stranici piše kako je ova navlaka ispunjena sitnim vlaknima koja su premazana voskom, a koja pomažu u održavanju ujednačene temperature tijela tijekom noći.

Osim što regulira tjelesnu temperaturu i osigurava lagodan san, ova je navlaka odlično rješenje za zaštitu madraca od mrlja i prljavštine što produžuje njegov vijek. 

 | Autor: IKEA IKEA Foto: Ikea, navlaka za madrac koja rashlađuje (59,99 eura)

Osim ove navlake za madrac, postoji i Rosenvial navlaka za jastuk koja također pomaže u regulaciji temperature i rashlađivanju, a koja će osigurati da se tijekom noći ne moramo buditi i jastuk okretati na hladniju stranu u potrazi za malo osvježenja. 

Uređenje balkona Možda vas zanima Ovih 5 novih ukrasnih predmeta iz IKEA-e stilski će nadograditi balkon u proljeće Rubrika Life&style Life&style

 

 | Autor: IKEA IKEA Foto: IKEA, navlaka za jastuk koja hladi (12,99 eura)

Cijena ove navlake za madrac koja hladi iznosi između 34,99 i 69,99 eura ovisno o dimenzijama dok cijena navlake za jastuk iznosi 12,99 eura i to za dimenziju 50x60 centimetara. No, čini se kako su ove dvije navlake iznimno popularne i da ovog ljeta nitko kvalitetu svog sna ne želi prepustiti slučaju jer su obje rasprodane i u IKEA trgovini i na web shopu. Ali, na internetskoj trgovini piše kako bi na stanje trebale doći između 16. i 23. lipnja pa ove datume s nestrpljenjem iščekujemo. 

Photo: IKEA
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    suuuper