Life&style

Ide ti na živce pijesak s plaže na stopalima? Uz ovaj trik više nećeš imati problema

  • Pješčene plaže raj su za izležavanje i sunčanje. No, nije sve tako idealno
  • Kad je vrijeme za odlazak, muku mučimo s pijeskom koji ne možemo skinuti sa stopala te ga 'nosimo sa sobom'
  • Jedna mama je na TikToku pokazala genijalan trik za micanje pijeska, a bit će ti potreban samo jedan proizvod

Ljeto i ljetne radosti obično uključuju i pješčanu plažu koja je idealna za obitelji s malom djecom ili grupe odraslih koji jednostavno vole uživati na mekom i toplom pijesku. Nakon što izađemo iz mora, pijesak se odmah zalijepi za naša stopala i donesemo ga na ručnik, koji kasnije istresemo. Sve je to koliko toliko u redu sve dok ne krenemo kući. 

Možda vas zanima Uz ovaj super trik ne moraš čekati vječnost dok ti se osuši lak na noktima Rubrika Beauty Beauty

I nakon što nam se stopala osuše od mora, pijesak ne možemo u potpunosti skinuti s njih, a osim u obuću možemo ga unijeti i u automobil, apartman, kuću, sobu... Nakon nekoliko dana sve oko nas je prepuno pijeska koji moramo čistiti umjesto da uživamo u odmoru. No, Steph Cheffjedna mama je na TikToku pokazala jednostavan trik uz kojeg će ovi ''problemi'' zauvijek biti iza nas. Naime, ona na plažu uvijek ponese bočicu baby pudera.

@steph_scheff

Leave the sand at the beach! ##babypowder ##learnwithtiktok ##tiktokpartner ##momhacks ##momsoftiktok ##stephsays

♬ original sound - steph_scheff

Pokazala je i kako taj baby puder djeluje. Na stopala, na kojima je pijesak, posipaj puder te ga razmaži, a sav pijesak će nestati. Osim što je veoma djelotvoran, fino i miriši. Također, Steph ga preporučuje za sve dijelove tijela s kojih treba skinuti pijesak. Ovaj koristan video dobio je preko 26 tisuća lajkova, a u komentarima se ljudi zahvaljuju na ovom otkriću.

Možda vas zanima Internet je poludio za ovim trikom za prirodne kovrče - bez pegli uvijača i topline Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0