Life&style

Hoteli u kojima će djeca uživati: Ovo je 6 najboljih obiteljskih hotela u Istri i Dalmaciji

Sve je više obiteljskih hotela u Hrvatskoj koji u ponudi imaju niz dodatnih sadržaja - od animacija i zabave do sportskih aktivnosti u kojima istovremeno može uživati cijela obitelj. U nastavku vam donosimo 6 najboljih obiteljskih hotela u Hrvatskoj u kojima će podjednako uživati i roditelji i djeca.

Godišnji odmor je razdoblje kada je cijela obitelj na okupu. Na godišnjem odmoru odlazite na drugo mjesto, ne radite, pa ste relaksirani, orijentirani na obitelj i djecu. To je razdoblje u kojem ste opušteni, ne samo vi, nego i djeca. Posvetite se djeci ili djetetu, igrajte se s njima, sjetite se svog djetinjstva. Drugim riječima, uživajte "punim plućima". Tako će i vaša djeca biti sretnija. To je razdoblje koje bi u pravom smislu trebalo biti dobro za zdravlje, kako fizičko tako i psihičko, drugim riječima, "punite baterije za novu sezonu". 

Hoteli za djecu Hrvatska: Mala ali cjelovita ponuda za obitelj

Ljetovanja uz obalu jedna su od najljepših uspomena iz djetinjstva u sjećanjima mnogih. Bezbrižni dani provedeni u plićaku, gradnja kula od pijeska, traženja školjaka i sladoledno osvježenje savršeni su ljetni odmor u kojem će uživati svaki klinac. Od Istre preko otoka do Dalmacije, u nastavku vam donosimo 6 odličnih obiteljskih hotela koji će obiteljski odmor pretvoriti u nezaboravnu uspomenu. Za potpuno uživanje i odmor važno je odabrati smještaj koji je "kids friendly". 

Pronašli smo obiteljske hotele koji uz 'kids friendly' atmosferu nude i niz ostalih sadržaja, od nezaobilaznih animacija za najmlađe do klubova za starije osnovnoškolce. Uz animaciju i druge sadržaje, hoteli za cijelu obitelj goste privlače 'all inclusive' uslugom te prostranim i udobnim obiteljskim sobama s četiri do šest kreveta. 

Mnogi obiteljski hoteli nude vanjsko igralište, bazene, igraonice, disko i slično, a hoteli koje preporučujemo u nastavku ističu se i u wellness i u gastronomskoj ponudi. Posebnu pažnju posvetili su i prehrani djece za koju se serviraju posebni bife stolovi gdje mogu naći sve što im je dobro od juhe, salata, mesnih i ribljih menija, tjestenina i priloga do deserata koji se serviraju kao međuobrok.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Hoteli za djecu Istra i Primorje

Istra i Primorje nude velik izbor hotela za obiteljski odmor, zabavu, opuštanje i aktivan godišnji odmor.  Hoteli koje smo izdvojili u nastavku privlače goste 'all inclusive' uslugom te prostranim i udobnim obiteljskim sobama s četiri do šest kreveta.  Ako planirate putovanje s djecom, obiteljski hoteli su odličan izbor. Spoj relaksirajuće atmosfere, sigurnog okruženja i zabavnih sadržaja savršena su kombinacija koja će vama priuštiti potreban odmor, a djeci boravak pretvoriti u nezaboravnu avanturu.

Možda vas zanima Čarobni kanjon Kamačnik: Otkrile smo zašto je ovo jedan od najomiljenijih izleta u Hrvatskoj Rubrika Life&style Life&style

Family hotel Amarin, Rovinj, Istra

Obiteljski hotel Amarin nudi moderna igrališta, razne sportske aktivnosti za sve uzraste te posebno osmišljene klubove za bebe i tinejdžere, kao i mini klub. U sklopu objekta dostupni su recepcija otvorena 24 sata dnevno, usluga čuvanja djece i frizerski salon. Smješten na zelenom poluotoku s predivnim pogledom na starogradsku jezgru Rovinja, Family Hotel Amarin nudi 280 soba. Raznovrsni sadržaji i igrališta, atraktivan kompleks bazena, wellness i spa, restorani i snack barovi, igraonice i pomno osmišljeni programi Amarin Kids Kluba čine ovaj hotel prvim izborom za obitelji s djecom. Hotel obuhvaća 4 restorana s posebnim jelovnicima za djecu. Kompleks vanjskih bazena uključuje 4 bazena za roditelje, djecu i bebe. Stara jezgra Rovinja udaljena je svega 4 km.

 | Autor: Promo Promo

Valamar Collection Girandella Resort – Maro Suites dječji hotel, Rabac, Istra

Dobro osmišljena igrališta i oprema primjerena dobi čine Girandellu Valamar Collection Resort savršeno za djecu bilo koje dobi. Ovaj je hotel član prestižnog lanca KinderHotels, specijaliziranog za obiteljski odmor. Mališani se mogu zabaviti sa svojim roditeljima ili pod budnim okom profesionalnih promatrača, dok tinejdžeri mogu pronaći privatnost i ljude svojih godina za druženje. Svaki prostor u Girandella Maro Suites je kao stvoren za dječju igru i druženja. Prostrane obiteljske sobe i suiteovi su opremljeni dječjim potrepštinama, a resort ima sve što djeci treba. Otkrijte čudesan svijet zabave, od predvorja opremljenog toboganima i penjalištima, preko vanjskih i unutarnjih bazena s vodenim efektima i toboganima do vrhunske zabave uz Super Maro i Teen sadržaje.

 | Autor: Promo Promo

Falkensteiner Hotel Park Punat, Punat, Otok Krk

Poznati hotel Park u Puntu na Krku zaživio je prije nekoliko sezona u sasvim novom ruhu, i to u obiteljskom konceptu. S poznatim lancom austrijskih hotela Falkensteiner iza novog, još boljeg i luksuznijeg izdanja, Falkensteiner hotel Park Punat već sada je na glasu kao obiteljski raj s 4 zvjezdice, okružen zimzelenim parkovima. Hotel je idealan za obiteljski odmor jer donosi raznovrstan zabavni program i samo je nekoliko minuta udaljen od plaže. Za djecu tu je i veliki vanjski bazen s dva tobogana, kao i Falky Land igraonica s natkrivenim igralištem i izravnim pogledom na park. Vrijedi spomenuti i atraktivno ambijentalno obiteljsko igralište s kinom i vlastitom pozornicom za predstave, kao i bogat sportski i zabavni program. Na godišnji odmor ovdje ćete moći povesti i svog kućnog ljubimca.

Nacionalni park Brijuni Možda vas zanima Nacionalni park Brijuni: Savršena ideja za izlet u netaknutu prirodu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: promo promo

Hoteli za djecu u Dalmaciji

Ljetovanje s djecom može postati puno lakše kada im se ponudi zanimljiv sadržaj koji će ih okupirati, a obiteljski hoteli u Dalmaciji, roditeljima i djeci pružaju sve što im je potrebno za odmoran i zabavan godišnji odmor. Hoteli u Dalmaciji idealni su za odmor s djecom, a u nastavku vam predlažimo tri "family friendly" hotela koji će ispuniti sva vaša očekivanja. 

Falkensteiner Family Hotel Diadora, Zadar

U Zadru i okolici, u blizini Falkensteiner Family Hotel Diadora naći ćete savršenu kombinaciju kulturne i sportske ponude, brojne muzeje, galerije i sportske evente tokom cijele godine. Ovdje se smjestio Falkensteiner Family Hotel Diadora u kojem će uživati i veliki i mali gosti jer hotel slovi za jedan od najboljih mjesta za opuštajući i/ili avanturistički obiteljski odmor u Hrvatskoj. Hotel raspolaže s 250 soba i suiteova, a nalazi se na divnoj lokaciji, izravno na obali mora. Očekuje vas 2000 m² Acquapura SPA wellnessa i vodenog svijeta, s unutarnjim i vanjskim bazenima s velikim toboganom. Tu je i dječja igraonica s animacijskim timom, Falky vodeni svijet s dječjom saunom i bazenima, atraktivna obiteljska igraonica, sportski centar na otvorenom s mnoštvom sportskih terena i još pregršt ostalog sadržaja pa ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

 | Autor: Promo Promo

 

Možda vas zanima Najbolji način da se sladoled prebrzo ne otopi, a piće ne zagrije na ljetnim vrućinama Rubrika Life&style Life&style

Valamar Meteor hotel, Makarska

U Makarskoj se smjestio prekrasan renovirani hotel s vrhunskim sadržajima. Valamar Meteor smješten je uz samu plažu, u neposrednom centru Makarske. Hotel je potpuno renoviran – od unutarnjeg bazena, vanjskog infinity bazena i jednog prilagođenog malenima do novih restorana, igraonica za djecu i soba. Za najmlađe hotel nudi softplay, za malo veće klince tu su igraonice sa širokim izborom igara i multimedia game room sa svim mogućim konzolama (PS4, Xbox i Nintendo Swtich).  Novi vanjski infinity i activity bazen priziva na ljenčarenje, spuštanje niz tobogane i uživanje u vodenim atrakcijama, a tu je i plitki bazen za djecu i bebe, idealan za igru i zabavu. Kao šlag na torti, wellness centar nudi čistu relaksaciju u prostranom unutarnjem bazenu, saunama i beauty centru.

 | Autor: Promo Promo

Medora Auri Family Beach Resort, Podgora

Ljetovanje s djecom može postati puno lakše kada im se ponudi zanimljiv sadržaj koji će ih okupirati, a Medora Auri Family Beach Resort u Podgori svojim gostima nudi upravo to. Dok se klinci zabavljaju na vanjskim bazenima ili u igraonicama, roditeljima su na raspolaganju wellness programi, masaže i kozmetički tretmani. Medora Auri Family Beach Resort ima 253 moderno uređene sobe s pogledom na more ili predivno Biokovo. Nakon zabave na suncu uz bazen ili veliku plažu, uživanje se nastavlja u gastronomskim delicijama u restoranu hotela i koktele uz bazen.

 | Autor: Promo Promo

Photo: Shutterstock

Komentari 0