Life&style

Ho, ho, ho...horoskopski znakovi koji su uvjerljivo najveći fanovi Božića!

  • Dok se neki groze božićnih ukrasa u studenome, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima jedva ih čekaju
  • Oni jednostavno uživaju u blagdanskom ugođaju u svakom trenu
  • Zapravo, ova tri znaka najradije bi da je Božić cijele godine…

Doista, osobe rođene u ova tri horoskopska znaka već se u siječnju vesele Božiću – i jako su tužne kad prođu blagdanski dani. Oni jednostavno vole božićno raspoloženje, dekoracije, poklone i obiteljska okupljanja… 

Ovan 

Ovan je apsolutno obiteljski čovjek te voli provoditi vrijeme se svojom obitelji. Za njega ne može biti dovoljno „božićno“ i veseli se svakom blagdanskom druženju – jednostavno uživa u svakoj sekundi Božića. Često već u listopadu počinje s božićnim ukrasima – koji moraju biti toliko pompozni da svaki gost koji dođe ostane bez daha. 

Možda vas zanima Za 4 horoskopska znaka će 2020. godina donijeti jako puno promjena Rubrika Life&style Life&style

Rak 

Rak uživa u vremenu s najdražima punim plućima te preko božićnih blagdana sakuplja svježu energiju za cijelu godinu. Ako je za vrijeme obiteljskih blagdana napeta atmosfera, rak sve smiruje te održava harmoniju. Ako ti je rak za blagdanskim stolom, možeš biti sigurna da će sve proći mirno te s puno ljubavi. 

Možda vas zanima Triput na dan ili jednom na mjesec? Koliko često želiš seks sudeći prema tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Škorpion 

Ako imaš škorpiona u obitelji, možeš biti sasvim opuštena i bezbrižno se odmoriti za vrijeme božićnih blagdana. Naime, škorpion je savršeni domaćin – i rado će na sebe preuzeti kompletan božićni meni. Voli cijeli dan provesti u kuhinji te za blagdanski objed poslužiti bombastičan meni. Osim što voli kuhati, voli čuti i pohvale nakon jela. 

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Brigitte Tohm/Unsplash

Komentari 0