Life&style

Hm, ovaj tip je skupio 12 tisuća Barbika - kolekcija mu je stvarno impresivna!

  • Kolekcija Jian Yanga (39)  vrijedi već danas vrijedi milijune dolara
  • Među njegovim Barbikama kriju se Elvis Presley, Spice Girls, Paris i Nicky Hilton...
  • Nekim ženama smeta hodanje s tipom koji je toliko strastven oko lutkica

Još uvijek smo ludi za Barbie lutkicama, tim fino upakiranim čudima koja su nam kao klinkama raspirivale maštu i tjerale nas na višesatnu igru. Bile su naše imaginarne prijateljice i pratiteljice cijelog djetinjstva i jako smo ih voljeli. Ipak, ovaj frajer ih voli puno, puna jače. Jian Yang 39-godišnjak je iz Singapura i posve je lud za Barbikama. U svojoj kolekciji dosegnuo je impresivnu brojku od 12 tisuća lutkica!   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Ovaj osebujni PR konzultant lutke skuplja od svoje pete godine. ''Imao sam pet godina kada sam prvi put doživio magiju lutkica i način na koji one predstavljaju uspomene, snove, ambicije i možda čak ostvarenje ambicija.'' - otkrio je za Storytender. Tijekom godina skupio je mnogo komada ovih lutkica i rasprostranio ih po cijeloj kući. Cijene pojedinih komada kreću se od 5 do 15 tisuća dolara. Najvrjednijim primjercima smatra Barbie Trnoružicu i Barbie Elvisa Presleya. O ukupnoj vrijednosti kolekcija nije vodio računa, ali pretpostavlja da vrijedi milijune. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram ''Svoje lutkice ne tretiram kao kolekcionar. One su igračke, a igračke su napravljene da se s njima igraš. Jednog dana kad umrem, moji nasljednici, ako to odigraju kako treba, mogu biti milijunaši'' - ističe Jian. Nada se samo kako njegove Barbike neće biti prepuštene zaboravu u nekom podrumu. Na pitanje gdje je našao toliko Barbika, Jian je otkrio kako zbog posla mnogo putuje svijetom te da uvijek ostavi nekoliko sati puta da ode u trgovinu igračkama i pronađe posebne Barbie. Uzevši to u obzir, ne čudi da je sakupio sve Spice Girlsice, Paris i Nicky Hilton, Grace Kelly, Marilyn Monroe te brojne druge celebrity lutke. 

Možda vas zanima Izazov u kojem se djevojke pretvaraju u Bratz lutke zaludio je svijet Rubrika Beauty Beauty  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Njegov hobi čini ga sretnim, ali priznaje da utječe na njegov ljubavni život. Nekim ženama ne sviđa se činjenica da dejtaju s nekim tko baš tako ludo voli Barbie lutkice. Ipak, ovaj frajer je nepokolebljiv. Kaže da ne postoji gornja granica do koje njegova kolekcija može rasti. Još uvijek je mlad, tko zna koliko će još posebnih Barbika pronaći i do koje će brojke stići.

Možda vas zanima Okej, službeno je - znamo tko će glumiti Barbie na velikom platnu! Rubrika Stars Stars

Možda vas zanima Kako bi Barbie završila da se rodila na Balkanu? Rubrika Life&style Life&style

Ono što znamo je to da bismo ga definitivno voljele posjetiti, makar samo da bacimo oko na sve ove dragocjenosti koje su ispunjale našu djetinju maštu! 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0