Life&style

Highlighter u bojama jednoroga? Želimo ga odmah i sad!

I ti si veliki obožavatelj jednoroga? Onda smo pronašli sjajan božićni poklon za tebe...

Luda si za jednorozima ili, pak, imaš prijateljicu koja je dosada već nabavila papuče, posteljinu, wc papir i popila pivo na jednoroge? Da, o svemu tome već smo pisali, a danas smo se sjetili jedne posebne poslastice za sve ljubitelje jednoroga!   | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Pink Panda (59,99 kn)

Riječ je o I Heart MakeUp highlighteru nazvanom Unicorn Hearts. Riječ je o sjaju za lice u duginim bojama koji je potrebno nanijeti na sve dijelove lice na koje želiš privući svjetlost. I dobit ćeš - sjaj jednoroga na obrazima. 

Možda vas zanima Papuče na jednoroge koje još imaju i grijanje? Može, hvala! Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoé Hu (@mamita_zoe_) on

Ako je vjerovati Instagram swatchevima, riječ je o jako pigmentiranom highlighteru, a za puni sjaj dovoljna je jako, jako mala količina. Dakle, ovo pakiranje trebalo bi ti potrajati - vječno! A cijena proizvoda, koji možeš nabaviti na webshopu i u trgovinama Pink Pande, je 59,99 kn. 

Možda vas zanima WC papir s motivima jednoroga? Samo za najžešće fanove! Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Sofia (@little.by.me) on

Ako je vjerovati blogericama, uz ovaj highlighter, zablistat ćemo sjajem mitskih bića koje toliko volimo. Ovaj proizvod odmah je otišao na našu wishlistu. A tvoju? 

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Karolina

    Kupila sam ga prije koji mjesec i zaista je vrijedan svake pohvale. Pigmentacija odlična te postojana. Lako se nanosi ali dozirati pomalo da ne biste BAS BAS sjajili :D . Dostupan i u drugim bojama koje su takoder predivne. Pakovanje ... prikaži još!