Life&style

Papuče na jednoroge koje još imaju i grijanje? Može, hvala!

Ne, nismo spremne za zimu i led, na hladne ruke i crveni nos. Ni na ledena stopala! Već smo se dali u potragu za toplom obućom i pronašli smo jedne koje izgledaju kao par iz snova...

Obožavamo zimu, snijeg, lampice, topli čaj i topao dom. A s druge strane, te divne osjećaj prati i osjećaj ledeno hladnih stopala. Za osobe slabije cirkulacije taj problem uistinu može porasti do epskih razmjera i rezultirati narušenim zdravljem. Moramo priznati, već dugo maštamo o papučama koje uistinu griju! A sada su naši snovi postali prekrasna stvarnost - u obliku jednoroga!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Amazon, oko 280 kn

U ponudi Amazona pronašli smo papuče na jednoroga koje doslovno griju. One, naime, na sebi imaju USB kabel dug 145 cm. Kabel se, dakako, spoji u kompjuter ili neki drugi izvor energije, a magične papuče krenu s grijanjem! Njihovi tvorci tvrde da je riječ o ekstremno udobnim papučama uz koje ćeš uspjeti dosegnuti osjećaj pravog komfora i luksuza. To se, dakako, i očekuje jer cijena ovih papuča i nije baš tako malena. Unisize model za žene košta 280 kn, a model za klince svega je 30 kuna jeftiniji. 

Možda vas zanima Jesi li znala da postoji otok jednoroga? Rubrika Life&style Life&style  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Amazon, oko 250 kn (model za djecu)

Dječiji model tehnološki je još napredniji. Njihov jednog, nakon što se upali, porumeni u obrazima i isijava predivnim sjajem u duginim bojama, a u opisu piše kako radi na baterije koje su uključene u cijenu. Da, upravo smo riješili problem s Božićnim poklonima. Ako ovo nije san svakog klinca, ne znamo što jest! Ipak, na Amazonu nismo uspjeli pronaći nikakve upute, ali savjetujemo ti da ovim papučama ne ideš u blizinu vode. Voda, kablovi i baterije u svakom su slučaju loša kombinacija!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0