Life&style

Primark ima unicorn posteljinu - i dobra je kao što i zvuči

Naša opsesija jednorozima nije ni blizu kraja, a Primark je upravo izbacio kolekciju posteljina od kojih nam je srce brže zaigralo

Poznati high-street brend otkrio je svoju novu kolekciju posteljina i dodataka za spavaću sobu i iskreno - poželjet ćeš kupiti svaku stvar iz linije! Predstavili su novitete na svojoj službenoj stranici i društvenim mrežama, a šarmantna kolekcija je upravo onakva kakva i zvuči - jednostavno savršena! 

 | Autor: Primark Primark

Cijela linija dolazi u nježnim i romantičnim pastelnim nijansama, a u njoj se nalazi sve od posteljine i jastučića s jednorozima pa do prekrivača i dodataka za spavaću sobu.

Preslatki okviri za slike i lampe za noćni ormarić komadi su koje nećeš moći ne staviti u košaricu, a slatke boce za vodu ukrašene sa malim srebrnim jednorozima san su svake obožavateljice Unicorna!

 | Autor: Primark Primark

Kao što smo i očekivali od Primarka, ukrašavanje sobe ovim magičnim bićima neće te baciti u preveliki trošak. Primjerice, prekrivač za krevet košta samo 90 kuna! Jastuk s jednorozima? 40 kuna! Ma, uzimamo sve...

Možda vas zanima Papuče za lijeni vikend kod kuće. Kupujemo Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Primark Primark

Dragi Primark, baš si nas razveselio ovog magičnom kolekcijom! Yay, mi idemo pravac u Graz u najbliži nam Primark...

Photo: Primark

Komentari 0