Life&style

Papuče za lijeni vikend kod kuće. Kupujemo

Koja djevojka (djevojčica u srcu) ne voli jednoroge? U jednog se možeš maskirati, jer fašničko je vrijeme. Ili pak možeš prigrliti ovaj Instagram hit i u svojim mekanim jednorog papučama provesti vikend

Jer, izgleda da je svijet poludio za ovim preslatkim mekanim papučama i čarapama s likom jednoroga. Koliko god ponekad volimo biti jako odrasle, kada vidimo ovakve stvari jednostavno se pomladimo barem 20 godina. Mekane kućne papuče s likom jednoroga su sve što nam treba u zimskim mjesecima. Osim što su preslatke, imaju i svrhu - tople su i udobne.

Također, papuče s likom jednoroga nas mogu razveseliti u ovim tmurnim zimskim danima. Ako je vjerovati vremenskoj prognozi, slijede nam snježni dani. Zavući se pod dekicu uz topli čaj i omiljenu knjigu je sve što nam preostaje. Ove preslatke papuče su za sada dostupne on line i cijene im se kreću od 100 (sa shippingom) do 250 kuna.

 

Možda vas zanima Ovaj ogroman jastuk jedino je što ti treba ovaj vikend Rubrika Life&style Life&style

Jednorog papuče se mogu kombinirati s čime god poželiš: s omiljenom pidžamom, starom trenirkom, a ako imaš neki kućni party možeš ih slobodno kombinirati uz malu crnu haljinu!

Preslatke papuče su dostupne na ovim adresama:

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Prezzybox, 126 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Asos, 92 i 151 kn

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

eBay, 65 kn (bez shippinga)

Photo: Instagram

Komentari 0