Life&style

Ovaj ogroman jastuk jedino je što ti treba ovaj vikend

Bilo da želiš čitati, gledati filmove, igrati igrice ili spavati, jedno je sigurno - sa ovog se jastuka više nećeš htjeti maknuti! No, vrijedi li ovaj predmet savršen za izležavanje 6000 kuna? Očito i ljenčarenje ima cijenu

Ovaj jastuk daje najbolje zagrljaje na svijetu! Iako je gotovo nemoguće zamisliti kakav je osjećaj uljuljati se u ovaj masivno veliki jastuk, ali Lovesac Sac definitivno je broj jedan na našoj listi želja. Jastuk koji će u rekordnom roku postati svačiji omiljeni komad namještaja u cijeloj kući i bez sumnje biti razlog brojnih svađa - jer nema šanse da ga prepustim nekome, helou?!

Možda vas zanima Malo drukčiji Božić: IKEA ima viseći bor! Rubrika Life&style Life&style

Čak i gledajući ga, shvaćamo zašto je proglašen najudobnijim jastukom na svijetu. The Sac je izrađen od napredne Durafoam tehnologije koja apsorbira težinu tijela kao niti jedan drugi kauč na svijetu, zbog čega i jest najudobniji. Sezona ljenčarenja je i službeno otvorena!

 | Autor: Instagram Instagram Lovesac

Bilo da želiš čitati, gledati filmove, igrati igrice ili spavati u njemu - savršen je! Dolazi u nekoliko različitih veličina, od one za djecu (metar puta metar) pa sve do one najveće, prigodnog naziva The BigOne (2.5 metra x 1.5 metra). Doduše, najprodavanija verzija jastuka je Supersac koji teži 35 kilograma i dolazi u veličini 1.8 m x 1.2 m.

No, bez obzira na sve, ovaj jastuk nije jeftin, ali itekako vrijedan investicije. Cijene se kreću ovisno o veličini koju odabereš, ali recimo da najpopularniji model košta 6.400 kuna, dok najveći jastuk u ponudi dolazi s cijenom od 8.400 kuna. Zbog svoje kvalitete i robusnosti nema toga što ovaj jastuk neće izdržati i preživjeti, a obožavat će ga svi - od klinaca pa do kućnih ljubimaca. Dragi Djedice, imamo jedan prijedlog za tebe...

Photo: Instagram

Komentari 0