Life&style

WC papir s motivima jednoroga? Samo za najžešće fanove!

Oduševljava nas sve s motivima jednoroga. Tako smo navikle već da se ovo mitsko biće provlači kroz apsolutno sve, od detalja za plažu i hrane do odjeće. No ovaj, možemo doprinos kućanstvu, nas je iznenadio

Prema mitologiji, jednorog je bijeli konj s rogom na čelu, čijim tijelom teče srebrna krv, a prah napravljen od njegovog roga smatra se čudotvornim lijekom. Iako ne  postoje čvrsti dokazi o njegovom postojanju, nama su nekako prirasli srcu. 

via GIPHY

Vijest koja nas je razveselila je to da se na britanskom Peacocks websiteu prodaje rola WC papira i to s motivom jednoroga! U jednoj roli se nalazi 200 papirića ukrašenih dugom i jednorozima te letećim srcima i zvjezdicama. 

 | Autor: printscreen/Peacocks printscreen/Peacocks

Cijena role ovog magičnog papira je 3.50 funti, odnosno 29 kuna. Iskreno, nama bi bilo žao koristiti ovaj papir. Fanovi jednoroga su oduševljeni, pa smo tako naišli na komentare poput ''Ovo želim za Božić', 'Meni je ovo stvarno potrebno!''. 

Možda vas zanima Izgleda da su ovo najslađi cupcakesi u Hrvatskoj - pa imaju jednoroge! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: printscreen/Peacocks printscreen/Peacocks

Ne samo da bi tvoja kupaonica postala magično mjesto, možda bi i pokojoj mami pomogla da klince oduči od pelena? Malo je reći da smo veliki fanovi, ali čak i ako nisi fan ovog mitskog bića, ovaj toaletni papir je sjajan poklon. Sigurno i ti imaš frendicu koja je veliki unicorn fan...

Možda vas zanima Papuče na jednoroge koje još imaju i grijanje? Može, hvala! Rubrika Life&style Life&style
Photo: miss7/peacocks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Jeste li u financijskoj krizi, tražite novac za pokretanje vlastitog posla ili plaćanje računa ?, PayLATER L oan dobiva sve vrste kredita uz nisku kamatnu stopu od 2% Primajte sada putem e-maila na: ( paylaterloan@zoho.com) ILI WhatsApp ( +19292227518 ).