Life&style
Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You

Govori li film 'The Idea Of You' s Anne Hathaway zapravo o ljubavi Harryja Stylesa i Olivije Wilde?

Prema brojnim korisnicima na internetu, s filmom "The Idea Of You" vraćamo se u vrijeme romantičnih komedija koje smo obožavali, a koje su snimane početkom stoljeća. Radanja filma "The Idea of You" vrti se oko Solène ( Anne Hathaway) koja je 40-godišnjakinja, pri tome i samohrana majka koja se odlučuje ponovno uživati u svakom trenutku života. Solène odlazi na veliki glazbeni festival, Coachellu, sa svojom kćeri, a tamo upoznaje 24-godišnjeg Hayesa Campbella (Nicholas Galitzine), pjevača grupe August Moona a.k.a. najzgodnijeg boy benda na planetu. 

 

U vezi novopečenog para, nisu problem samo godine, već i različiti načini života. Soléne pokušava stvoriti neku rutinu i naviknuti se na novi život nakon razvoda, a da će se dogoditi nova ljubavj nikad joj nije ni pao na pamet. S obzirom na to da živi povučenim i mirnim životom, par se počinje viđati tajno, ali vrlo brzo Soléne kreće putovati svijetom i pratiti Hayesa tijekom svjetske turneje benda. Osim godina i različitih faza u kojima se nalaze njihovi životi, veliki problem za vezu su i mediji i obožavatelji koji prate svaki potez članova boy benda. Uz lude obožavatelje, Soléne i njezina intima postaju središtem priče na društvenim mrežama, a to ima utjecaj na njezinu kćer i posao.

Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You | Autor: IMDB / Prime IMDB / Prime Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You

Ako te ova priča, o mladom glazbeniku koji je bio član jednog od najpopularnijih bendova na svijetu na nekoga asocira, nisi jedina. Film je usredotočen pjevača boy benda koji broji 5 članova, a jedan od njih voli tetovaže i izlaske sa ženama starijim od sebe. TikTok i Reddit ne prestaju pričati kako je film temeljen na životu Harryja Stylesa koji se proslavio kao zvijezda boy banda One Direction, a oduvijek je volio izlaziti s ženama koje su bile starije od njega. Njegova najpoznatija veza je ona s glumicom Olivijom Wild, koja je od njega starija 9 godina. 

Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You | Autor: IMDB / Prime IMDB / Prime Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You

Film "The Idea Of You", nastao je prema knjizi istog naziva, autorice Robinne Lee iz 2017. godine, a sama Lee kaže kako je lik Hayesa inspiriran nizom različitih muškaraca, od njezina supruga i princa Harryja do bivših momaka (i, da, Harryja Stylesa). Ipak, autorica tvrdi da je u ovoj knjizi važna Soléne i izazovi s kojima se susreću žene tijekom starenja i "prelaženja pragova" u određenim godinama. "Željela sam napisati roman koji bi doveo u pitanje određene mitove: da ženska seksualnost prestaje postojati nakon što uđemo u srednje godine; da nas dobivanje djece više ne čini seksualno privlačnima, da žene u određenom trenutku svog života —postaju nevidljive", rekla je u intervjuu 2017.

Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You | Autor: IMDB / Prime IMDB / Prime Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You

Na pitanje o povezanosti filma "The Ide of You" sa Stylesom - i njegovoj vezi s Olivijom Wilde - Hathaway (41) je navodno za Extra rekla: "Ne, jednostavno ne." Film govori o tome "što je potrebno da se oporavimo od slomljenog srca", rekla je glumica. Film na streaming platformu Prime stiže 2. svibnja 2024. godine.

Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You | Autor: IMDB / Prime IMDB / Prime Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You Možda vas zanima 7 novih filmova i serija koje u ožujku stižu na Netflix: ovi naslovi oduševit će filmoljupce Rubrika Life&style Life&style
Photo: IMDB / Prime

Komentari 0