Moda
Anne Hathaway

Najbolje od oba svijeta: Anne Hathaway nosi zanimljivo hibridno odijelo u kojem su spojeni traper i vuna

  • Modna izdanja glumice Anne Hathaway u posljednje su vrijeme sve zapamćenija, a Anne nas je sad iznenadila i posebnim odijelom
  • Glumica je za pojavljivanje u showu 'Good Morning America' odabrala zanimljiv model odijela u kojem su bila spojena dva materijala
  • Traper i vuna činili su predivnu kombinaciju u ovom istovremeno elegantnom i casual odijelu

Samo nekoliko dana nakon što je sve oduševila svojim stylingom sa svjetlucavom Versace zelenom haljinom kariranog uzorka, na dodjeli nagrada Albie Awards u New Yorku, glumica Anne Hathaway, još je jednom sve iznenadila svojim stylish modnim odabirom.
Za pojavljivanje u showu 'Good Morning America', Anne je odabrala doista posebno odijelo, koje se može nazvati pravim hibridom, budući da su efektan kratki sako i hlače bili izrađeni od kombinacije dvaju materijala, vune i trapera.

Anne Hathaway | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia. Anne Hathaway

Doista zanimljivo odijelo u crno-plavom spoju boja izgleda kao savršen spoj elegancije i ležernosti, a Anne ga je nosila uz crne sunčane naočale i crne sandale. Cropped sako s vunenim gornjim dijelom, imao je siluetu korzeta, koja je završavala sa svjetlijom nijansom trapera, dok se traper dodatak na hlačama nalazio na struku, a nogavice su bile opuštenijeg, šireg kroja.

Jennifer Lopez Možda vas zanima Prvo je Schiaparelli ovom haljinom dao novo značenje riječi košulja, a onda je JLo odjenula zlatne platforme... Rubrika Moda Moda

Odijelo je iz kolekcija brenda Dion Lee, poznatog po osebujnim krojevima i modelima te je dostupno po cijeni od 1690 eura za sako te 1320 eura za hlače.

Dion Lee odijelo | Autor: net-a-porter net-a-porter Foto: net-a-porter. Dion Lee, cropped blazer od vune i trapera, (1.690,00 eur); plisirane hlače od vune i trapera, (1.320,00 eur)

Ovaj cool styling samo je jedan u nizu odličnih koje je u posljednje vrijeme glumica nosila, a prilikom gostovanja u showu, Anne je govorila o svojem nadolazećem filmu, 'She Came to Me', u kojem glumi s Marisom Tomei i Peterom Dinklageom.

Možda vas zanima Svjetski uspjeh domaćeg brenda: Zahvaljujući Leonie Hanne, Karat nakit zasjao na revijama Hermèsa i Elija Saaba Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0